16 Σεπ. 2016| AVAX Projects

Επαγγελματικοί χώροι με την υπογραφή Άβαξ

Επαγγελματικοί χώροι με την υπογραφή Άβαξ

Η εταιρεία Άβαξ διαμορφώνει επαγγελματικούς χώρους σύγχρονης αισθητικής συνδυάζοντας τις τάσεις της διακόσμησης με τη φιλοσοφία των πελατών της, όπως αποδεικνύει η διαμόρφωση του κέντρου αισθητικής MediΠΡΙΝΟΥ, ένα από τα τελευταία project της.

Όταν ένας επαγγελματικός χώρος διαμορφώνεται με έπιπλα και αξεσουάρ οίκων όπως οι Fendi Casa, Poltrona Frau και Baker, αποκτάει νέα δυναμική. Σ’ αυτή τη δυναμική, σε συνδυασμό με την γνώση και την εμπειρία στον χώρο της διακόσμησης και του επίπλου, επενδύει η εταιρεία Άβαξ, η οποία σχεδιάζει χώρους και αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές με το εξειδικευμένο τμήμα της.

Κατά την ανακαίνιση του κέντρου αισθητικής MediΠΡΙΝΟΥ στην Κηφισιά αξιοποίησε λύσεις design λαμβάνοντας υπόψη και το όραμα του οικονομολόγου Αλέξανδρου Πρίνου, απόφοιτου  του Πανεπιστημίου Harvard, που έχει αναλάβει τη διοίκηση του κέντρου. Το κομψό καθιστικό της Poltrona Frau συνδυάζεται με τη μοντέρνα αισθητική της πολυθρόνας «Sound» της Natuzzi, που χαλαρώνει τον επισκέπτη με  τη μουσική από τα ενσωματωμένα ηχεία της. Το κεντρικό εντυπωσιακό τραπέζι υπογράφει ο οίκος Bolier,  ενώ το coffee table από goatskin  αποτελεί την τελική λεπτομέρεια  στη διακόσμηση του χώρου. 

Η απόλυτη αρμονία των δερμάτινων και υφασμάτινων επενδύσεων  των επίπλων με τα χρώματα  των τοίχων ήταν το αποτέλεσμα  της συνεργασίας της ομάδας Άβαξ με την Ιωάννα Πρίνου.  Το σύνολο ολοκληρώνουν αυθεντικά έργα τέχνης και o καθρέφτης Fendi, συνδυασμένα αρμονικά με φωτιστικά Baker. Το αποτέλεσμα είναι ένας σοφιστικέ επαγγελματικός χώρος που εκπέμπει θετική ενέργεια.

Το θέμα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Casa Viva

Διαβάστε επίσης: Η ΑΒΑΞ στο Ποσειδώνιο Grand Hotel

SHARE