02 Φεβ. 2017| AVAX Projects

Η Άβαξ στην HORECA

Η Άβαξ στην HORECA

Από τις 10 ως τις 13 Φεβρουαρίου η εταιρία Αβαξ συμμετέχει στην έκθεση HORECA, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις για τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των χώρων μαζικής εστίασης. 

Η Άβαξ χάρη στην πολυετή εμπειρία της στον χώρο του επίπλου και της κατασκευής και σε συνεργασία με τους οίκους που εκπροσωπεί - τους σημαντικότερους παγκοσμίως - έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες επαγγελματικών χώρων ή μεγάλων οικιστικών έργων. Το τμήμα σχεδιασμού προτείνει λύσεις και συνεργάζεται στενά με επαγγελματίες διακόσμησης και αρχιτέκτονες για ένα άριστο αποτέλεσμα και μία επιτυχημένη διαχείριση κάθε έργου. Οι συλλογές περιλαμβάνουν πολλά και διαφορετικά στυλ επίπλων, φωτιστικών, υφασμάτων και άλλων ειδών προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις ξενοδοχείων, γραφείων, εστιατορίων κτλ.

Η HORECA διοργανώνεται κάθε χρόνο με την αμέριστη στήριξη και συμμετοχή των μεγαλύτερων θεσμικών φορέων του κλάδου και  έχει καταξιωθεί ως μία έκθεση υψηλού κύρους.

Το περίπτερο Άβαξ βρίσκεται στο Hall 3/Stand A03, εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΒΑΞ στο Ποσειδώνιο Grand Hotel 

Το πιο hot εστιατόριο της Μασσαλίας έχει την υπογραφή της Ethnicraft

Επαγγελματικοί χώροι με την υπογραφή Άβαξ

Δείτε παρακάτω εικόνες από contract projects της Άβαξ

 

 

Poseidonion Grand Hotel, SpetsesPoseidonion Grand Hotel, SpetsesPoseidonion Grand Hotel, SpetsesPoseidonion Grand Hotel, SpetsesPoseidonion Grand Hotel, SpetsesMedi PrinouMedi PrinouMedi PrinouHarrods restaurant, LondonHarrods restaurant, LondonHarrods restaurant, London

SHARE