08 Ιουλ. 2015| AVAX Projects

Η ΑΒΑΞ στο Ποσειδώνιο Grand Hotel

Η ΑΒΑΞ στο Ποσειδώνιο Grand Hotel

Το αγαπημένο ξενοδοχείο στις Σπέτσες αφέθηκε στα χέρια των ειδικών!

Η εταιρεία Άβαξ, με 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο του επώνυμου επίπλου και του design, εκπροσωπεί στη χώρα μας κορυφαίους οίκους επίπλων παγκοσμίου φήμης. Δεν είναι τυχαίο που το Poseidonion Grand Hotel, στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών, την εμπιστεύτηκε για να «ντύσει» με κλασικά, διαχρονικά κομμάτια υψηλής αισθητικής τους χώρους του.

Το ιστορικό ξενοδοχείο ανακαινίστηκε το 2009 από το ελληνικό αρχιτεκτονικό στούντιο Vois Architects, ακολουθώντας τα standards των σύγρονων προδιαγραφών, χωρίς φυσικά να χάσει τίποτα από την παλιά του αίγλη. Όλα τα δωμάτια, οι σουίτες με θέα στη θάλασσα και το λιμάνι της Ντάπιας, καθώς και οι εξωτερικοί χώροι διακοσμήθηκαν με κομψά και διαχρονικά έπιπλα και αξεσουάρ. To aποτέλεσμα; Απέριττη πολυτέλεια, vintage αισθητική, μοντέρνες πινελιές ισορροπούν άψογα μεταξύ τους προσδίδοντας στο ξενοδοχείο έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Για την Άβαξ δεν υπήρχε πιο εύστοχος τρόπος να επιδείξει την αισθητική και την ποιότητα των επίπλων της, παρά εκθέτοντας τα σ’ ένα τέτοιο ονειρικό περιβάλλον. Άρωμα παλιάς εποχής, άνεση σύγχρονου living και το γραφικό και εστέτ «κάδρο» των Σπετσών στο background!

SHARE