06 Ιουν. 2016| AVAX Projects

New classic: μια μαγική κατοικία στο Ντράφι μας δίνει έμπνευση

New classic: μια μαγική κατοικία στο Ντράφι μας δίνει έμπνευση

 

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία στους πρόποδες της Πεντέλης, το Ντράφι, βρίσκεται μια εντυπωσιακή κατοικία της οποίας η διακόσμηση βασίζεται στις αντιθέσεις και συνδυάζει τη διαχρονικότητα με το μοντέρνο ύφος.

Το σπίτι αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, με τους χώρους υποδοχής να φιλοξενούνται στο ισόγειο, που αποτελείται από δύο σαλόνια, τραπεζαρία, TV room, γραφείο και κουζίνα. To άσπρο και το μαύρο επικρατούν στα έπιπλα, τα οποία επιλέχθηκαν από ιταλικούς και αμερικάνικους οίκους, που εκπροσωπούν στην Ελλάδα τα καταστήματα Άβαξ.

Στο καθιστικό, που εκτείνεται γύρω από το τζάκι με την εντυπωσιακή μαύρη κορνίζα, ο Fendi Casa λευκός δερμάτινος καναπές συνδυάστηκε με μαύρη βελούδινη καρέκλα του ίδιου οίκου. Τη σύνθεση δένει ο ασπρόμαυρος καθρέπτης Christopher Guy,  πάνω από το τζάκι. Όσο για το coffee table ανήκει στην art deco συλλογή της Άβαξ. Η κονσόλα και η εταζέρα είναι του οίκου Baker.

Ιταλική φινέτσα και για την ολόλευκη τραπεζαρία του οίκου Fendi Casa. Ο κλασικός πολυέλαιος ενισχύει την πολυτέλεια του χώρου.

Στο ίδιο επίπεδο, η απέριττη κουζίνα του οίκου Dada με τους inox πάγκους είναι κι αυτή λευκή, σχεδιασμένη με λειτουργικό τρόπο ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της οικογένειας. 

Στο κάτω επίπεδο στεγάζεται το καθημερινό καθιστικό, το οποίο έχει πρόσβαση στην πισίνα και σε έναν εκπληκτικό καταπράσινο κήπο διαμορφωμένο με έπιπλα από τον οίκο Dedon

Το θέμα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Maison Figaro στο τεύχος Ιούνιος 2016

Διαβάστε επίση: Modern Elegance

Ανακαίνηση διαμερίσματος των 50's

SHARE