07 Νοε. 2017| AVAX Projects

Συλλογή Άβαξ Contract

Συλλογή Άβαξ Contract

Σημαντικοί οίκοι με ιδιαίτερα προϊόντα και μεγάλες δυνατότητες customization όπως είναι η Poltrona Frau, η Molteni&C, η Dedon , η Arteriors κ.α. καθώς και το τμήμα ειδικών κατασκευών, που λειτουργεί σε συνεργασία με Αρχιτέκτονες και παράγει ειδικά σχέδια για το εκάστοτε έργο, απαρτίζουν τη συλλογή contract της ΑΒΑΞ.

EVERYDAY by AVAX

Η συλλογή Everyday της Άβαξ διαθέτει μία ευρεία προϊοντική γκάμα. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τόσο σε μοντέρνα όσο και σε κλασική γραμμή, ιδανικές για τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων και χώρων εστίασης.

ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΒΑΞ

Το τμήμα ειδικών κατασκευών της Αβαξ δίνει λύσεις στα projects που απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις στην κατασκευή, τις διαστάσεις και τα υλικά. Είτε πρόκειται για έπιπλα σε ειδική διάσταση, επενδύσεις τοίχων ή συνθέσεις, το τμήμα μας συνεργάζεται με τον Αρχιτέκτονα παρέχοντας ιδέες και λύσεις και ιδιαίτερα υλικά όπως το δέρμα, οι τεχνοτροπίες και η μεταλλική λάκα.

MOLTENI

Η Molteni&C έχει συνεργαστεί με κορυφαίους designers όπως είναι ο Vincent Van Duissen, η Patricia Urquoila, o Norman Foster, o Jean Νouvel και πολλούς άλλους και είναι γνωστή για το ιδιαίτερο design της σε minimal γραμμές, τις εξαιρετικές ντουλάπες και επιτοίχιες συνθέσεις της. Προϊόντα του οίκου θα βρει κανείς σε πληθώρα projects εστίασης.

Molteni

POLTRONA FRAU

Η Poltrona Frau, κορυφαία εταιρία σε ότι αφορά την κατασκευή σε δέρμα, διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, από έπιπλα οικιακής και επαγγελματικής χρήσεις μέχρι και εξειδικευμένα καθίσματα για χώρους αμφιθεάτρων. Πέρα από πληθώρα ξενοδοχείων ανα τον κόσμο, η Στέγη Γραμμάτων και τεχνών και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα, η Elbenphilarmonie στο Αμβούργο και η νέα όπερα του Dubai είναι ορισμένα μόνο από τα έργα που έχει επανδρώσει.

Poltrona Frau

DEDON

Η DEDON, πρωτοπόρος εταιρία design σε έπιπλα εξωτερικού χώρου συνεργάζεται με designer διεθνούς φήμης όπως οι Jean Marie Massaud, Steven Burks, Sebastian Herkner, Barber&Oskerby, Toan Nguyen κ.α. Τα εικονικά κομμάτια που παρουσιάζει καθώς και η εξαιρετική ποιότητά της, έχουν κάνει τη DEDON “must” σε όλα τα σημαντικά projects.

Dedon

ARTERIORS

Η Arteriors ξεχωρίζει για την υπέροχη συλλογή της σε φωτιστικά, αντικείμενα και έπιπλα. Η ποικιλία των υλικών που χρησιμοποιεί με focus στο μέταλλο, καθώς και το mid century και new industrial στυλ της είναι από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική. Το contract department της εταιρίας παρέχει λύσεις για τις custom απαιτήσεις των projects.

Arteriors

CHRISTOPHER GUY

Ο Christopher Guy είναι παγκοσμίως γνωστός για την ιδιαίτερη αισθητική του. Η μεγάλη του συλλογή σε καθρέπτες και έπιπλα χαρακτηρίζεται από ρευστές φόρμες με έντονο το διακοσμητικό στοιχείο, ενώ η δεξιοτεχνία του στα ξυλόγλυπτα είδη είναι μοναδική. Έχει κοσμήσει με τα έπιπλά του αναρίθμητα projects – το εστιατόριο του Harrods στο Λονδίνο είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά.

Christopher Guy

TUUCI

Για περισσότερα από 20 χρόνια ο Αμερικάνικος οίκος TUUCI κατασκευάζει τις πιο καινοτόμες και μοναδικές ομπρέλες και συστήματα σκίασης στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και πατενταρισμένους μηχανισμούς, εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών, ιδανικό για χώρους εστίασης. 

Tuuci

 

SHARE