16 Νοε. 2015| AVAX Projects

Το πιο hot εστιατόριο της Μασσαλίας έχει την υπογραφή της Ethnicraft

Το πιο hot εστιατόριο της Μασσαλίας έχει την υπογραφή της Ethnicraft

Η Άβαξ αξιοποιεί τα λιτά και κομψά έπιπλα του οίκου Ethnicraft -από τη συλλογή Everyday- και καταθέτει τη δική της σύγχρονη πρόταση για ολοκληρωμένη, casual chic επίπλωση σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Το εστιατόριο Yoj στη Μασσαλία, διακοσμημένο με έπιπλα Ethnicraft, αποπνέει μια ατμόσφαιρα ζεν και «φωνάζει» αρμονία, καλαισθησία, ποιότητα… 

Βρίσκεται μέσα στο mall «Terrasse Du Port» και αποτελεί δείγμα μιας νέας εποχής για την όμορφη Μασσαλία. Ισορροπώντας μεταξύ ιστορίας και σύγχρονης αρχιτεκτονικής, είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα, καλαίσθητα και ενδιαφέροντα στέκια στην παραλιακή πόλη της Γαλλίας. Η ζεστασιά του ξύλου της Ethnicraft, το απέριττο στυλ, η καλαισθησία και η αρμονία –όροι που η Άβαξ γνωρίζει πολύ καλά-, καθώς και η έξυπνη μίνιμαλ προσέγγιση, αναδεικνύουν το Yoj σε top προορισμό της περιοχής και όχι μόνο… 

Τα contract projects της Άβαξ…

Η Άβαξ, με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο του επίπλου και της κατασκευής και σε συνεργασία με τους οίκους που εκπροσωπεί, αναλαμβάνει επαγγελματικούς χώρους ή μεγάλα οικιστικά έργα θέτοντας ψηλά τον πήχη της επιτυχίας και του επαγγελματισμού.

Everyday και Ethnicraft

Ο οίκος Ethnicraft, αποτελεί την πιο δυνατή επιλογή από τη συλλογή Everyday. Μια πιο casual εκδοχή επίπλων υπόσχεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας για άνετo, καλαίσθητo και λειτουργικό living σε value for money τιμές… Επίσης τα έπιπλα του αποπνέουν συναίσθημα χάρη στη ζεστασιά και την φυσικότητα του ξύλου.

 

SHARE