24 Ιουν. 2016| DECO TIPS

5 αλάνθαστα tips για τη διακόσμηση του σπιτιού σας

5 αλάνθαστα tips για τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Όποια τάση κι αν θέλετε να ακολουθήσετε για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, υπάρχουν κάποια tips που θα δώσουν στυλ και άποψη στον χώρο σας χωρίς αμφιβολία! Αν θέλετε να δώσετε μια φρέσκια νότα στο σπίτι, για την καλοκαιρινή σεζόν, ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές!

Αντί για το one-piece coffee table, κάντε μια σύνθεση με δυο-τρία μικρά τραπέζια. Ο οίκος Fendi Casa προτείνει στρογγυλά τραπέζια από γυαλί και μέταλλο δίνοντας ένα μίνιμαλ και σοφιστικέ στίγμα.


Το black & white είναι η πιο ασφαλής χρωματική επιλογή. Παίξτε με έπιπλα που υπακούν στον πιο κλασικό συνδυασμό της παλέτας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Ο οίκος Molteni&C εφαρμόζει την τάση με εύστοχο τρόπο.


Όσο για την κρεβατοκάμαρα, αν έχετε αρκετό χώρο στη διάθεση σας, τολμήστε να βάλετε το κρεβάτι στο κέντρο του δωματίου και όχι στον τοίχο. Ένα δερμάτινο κρεβάτι Poltrona Frau είναι η ιδανική επιλογή για κάτι τέτοιο…


Μια γωνιά με vintage στοιχεία δίνει πάντα ρομαντισμό και άποψη στον χώρο. Ο οίκος Michael Aram έχει πολλές προτάσεις τέτοιας αισθητικής.


Γεμίστε τα βάζα σας με λουλούδια! Δίνουν πάντα ζωντάνια και ενέργεια στον χώρο. Αν μάλιστα τα βάζα είναι του οίκου Baccarat, το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

 

SHARE