27 Ιουλ. 2016| DECO TIPS

Δίνοντας μια νότα στυλ στο καλοκαιρινό τραπέζι

 Δίνοντας μια νότα στυλ στο καλοκαιρινό τραπέζι

Το καλοκαίρι έχει τους δικούς του στιλιστικούς κανόνες και στη διακόσμηση. Οργανώστε ένα dinner ή ένα cocktail party κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό και βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τα κατάλληλα σύνεργα.

Η σειρά Rope του οίκου Michael Aram εμπνέεται από τα ιδιαίτερα σχήματα και τις μορφές που παίρνει ένα σχοινί όταν χρησιμοποιείται στην ιστιοπλοΐα. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε αρχικά τη συγκεκριμένη σειρά απευθυνόμενος αποκλειστικά στο αντρικό κοινό, αλλά χάρη στην κομψότητα και την καλαισθησία της, αποτελεί ιδανική επιλογή για το καλοκαιρινό τραπέζι.

Από τον ίδιο οίκο, η σειρά Rock κάνει μια σαφή παραπομπή στους βράχους. Ταυτόχρονα εμπνέεται από τις ακανόνιστες μορφές, όπως αυτές μπορεί να αποτυπώνονται μέσα από τον Κυβισμό και το Art Deco κίνημα.

Οι δίσκοι του οίκου Notre Monde είναι φιλοτεχνημένοι στο χέρι και υπόσχονται να δώσουν ένα σοφιστικέ και arty στίγμα στην καθημερινότητα μας. Τα μπλε μοτίβα παραπέμπουν στο γαλάζιο της θάλασσας…

Δείτε όλη τη συλλογή MIchael Aram εδώ

Δείτε όλη τη συλλογή Notre Monde εδώ

Δείτε περισσότερα διακοσμητικά σκέυη εδώ

Rock collection, by Michael AramRope collection, by Michael AramRock collection, by Michael AramNotre MondeRock collection, by Michael AramRope collection, by Michael AramRock collection, by Michael Aram

SHARE