08 Σεπ. 2017| DECO TIPS

Back to school: Ανανεώστε το γραφείο σας!

Back to school: Ανανεώστε το γραφείο σας!

Είναι η στιγμή του χρόνου που επιστρέφοντας στον χώρο εργασίας μας, ανασυγκροτούμε τις δυνάμεις μας και βάζουμε νέους στόχους για τη σεζόν που ξεκινάει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε τη «νέα σχολική χρονιά» από το να ανανεώσουμε το γραφείο μας, να αναβαθμίσουμε τον χώρο που περνάμε ένα μεγάλο μέρος της μέρας μας, δίνοντας του λίγες νότες στυλ.

Η απλότητα και η ζεστασιά του φυσικού ξύλου είναι η συνταγή που ακολουθεί ο οίκος Ethnicraft. Επιλέξτε ένα άνετο και λιτό γραφείο του οίκου και συνδυάστε με μια συρταριέρα και χαμηλή βιβλιοθήκη στην ίδια λογική. Ο χώρος εργασίας πρέπει να αποπνέει χαλαρή διάθεση και να προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα.

Προσθέστε αξεσουάρ με pop διάθεση. Όταν το σοφιστικέ στοιχείο συνδυάζεται με το μοντέρνο, το αποτέλεσμα είναι ευχάριστο και δημιουργικό. Το σκαμπό του οίκου Άβαξ συνδυάζει μέταλλο και ξύλο, ενώ ανοίγει έτσι ώστε να φιλοξενεί χαρτιά και άλλα αντικείμενα.

Για όσους εργάζονται από το σπίτι, ένα μικρό γραφείο μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να συνθέσει μια μοναδική γωνιά στο σπίτι. Επιλέξτε το δίχρωμο «secretaire» του οίκου Ethincraft που αποτελεί μια από τις πιο κομψές επιλογές.

 

EthnicraftEthnicraftEthnicraftEthnicraftAvax

SHARE