30 Μαρ. 2016| DECO TIPS

Bedroom stories

Bedroom stories

Είναι το δωμάτιο που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ή τουλάχιστον έτσι θα θέλαμε... Είναι ο πιο προσωπικός μας χώρος μέσα στο σπίτι! Στο υπνοδωμάτιο μας αξίζει καλαισθησία και μια προσεγμένη διακόσμηση βάσει της αισθητικής και των αναγκών μας.

Fendi Casa

Ακολουθώντας την γνωστή ιταλική συνταγή, ο οίκος Fendi Casa, από το 1989, δημιουργεί έπιπλα και είδη διακόσμησης που αντανακλούν την αισθητική Fendi και την μεταφέρουν... στο σπίτι μας. Τα κρεβάτια του ιταλικού οίκου προσδίδουν μια αίγλη και μια μεγαλοπρέπεια στον χώρο και ταυτόχρονα αποκαλύπτουν την ποιοτική διάσταση του living... 

Poltrona Frau

Στον οίκο Poltrona Frau  το δέρμα και τα υφάσματα υπακούουν στους κανόνες της αισθητικής, χωρίς όμως να χάνουν ιδιότητες όπως η απαλή υφή ή η ζεστή αίσθηση. Τα διαχρονικά και hi-end κρεβάτια του διαθέτουν αυτή την ιταλική φινέτσα και υψηλή αισθητική και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν στον χώρο σας έναν αέρα κομψότητας και πολυτέλειας.

Molteni & C

Τεχνολογία και υψηλή αισθητική, πρακτικότητα και μοναδικό design συμβαδίζουν στον οίκο Molteni & C. Τα κρεβάτια του είναι συνυφασμένα με την αρμονία και το στυλ.

Ethnicraft

Συναίσθημα και λογική είναι οι λέξεις-κλειδιά για τον οίκο Ethnicraft. Κάθε κρεβάτι του οίκου αποπνέει συναίσθημα χάρη στη ζεστασιά και την φυσικότητα του ξύλου, από το οποίο κατασκευάζονται ως επί το πλείστον, ενώ η λογική της συλλογής έγκειται στη λειτουργικότητα, την απλότητα και την υψηλή ποιότητα, στοιχεία που της χαρίζουν δύναμη και κύρος

 

Astoria bed, Fendi CasaMadra bed, EthnicraftGlove bed, Molteni&CMamy blue, Poltrona Frau

SHARE