20 Μαΐ. 2016| DECO TIPS

From the Big Day to Every Day: 5 ιδανικά δώρα για τη Λίστα Γάμου

From the Big Day to Every Day: 5 ιδανικά δώρα για τη Λίστα Γάμου

Ίσως το πιο συμβολικό δώρο που καλούμαστε να προσφέρουμε είναι... το γαμήλιο δώρο. Συμβολίζει το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και πρέπει να συνδυάζει το κύρος, την καλαισθησία και την ευαισθησία που συνάδει με μια τέτοια περίσταση. Η λίστα Γάμου στα καταστήματα Άβαξ προσφέρει μια σειρά από εύστοχες επιλογές που θα κάνουν τους αγαπημένους σας να χαμογελάσουν!

Ιδού 5 ιδανικά γαμήλια δώρα:

1. Το σετ πιάτων Ginkgo του οίκου Michael Aram, γεμάτη χρώμα και παραστάσεις της φύσης, διαθέτει στυλ και καλαισθησία και είναι η ιδανική επιλογή για το τραπέζι ενός νεοσύστατου σπιτιού.

2. Τα ποτήρια σαμπάνιας Mille Nuits του οίκου Baccarat μετουσιώνουν τη γοητεία της Ανατολής και εντυπωσιάζουν συνδυάζοντας διαφορετικά χρώματα.

3. Τα σετ από μαχαιροπίρουνα Gotham του οίκου Michael Aram είναι αναμφισβήτητα ένα δώρο με κύρος και πολυτέλεια.

4. Η καράφα Beluga του οίκου Baccarat είναι το ιδανικό σκεύος για να φιλοξενήσει κάθε απόσταγμα ουίσκι και να προσδώσει έξτρα δόσεις απόλαυσης κατά το σερβίρισμα του.

5. O καθρέφτης Marguerite σε σχήμα μαργαρίτας μπορεί να δώσει ύφος σε κάθε χώρο. Ο οίκος Christopher Guy άλλωστε διαθέτει μια ολόκληρη συλλογή από μοναδικά διακοσμητικά τοίχου.

 

SHARE