21 Ιαν. 2016| DECO TIPS

Η κουζίνα των ονείρων μας!

Η κουζίνα των ονείρων μας!

Πόσο φαντασία, καλαισθησία και γούστο μπορεί να χωρέσει σε μια κουζίνα; Η απάντηση είναι «πολύ». Ο πιο χρηστικός χώρος του σπιτιού, το μέρος το οποίο προορίζεται για τις οικιακές δουλειές κατά κύριο λόγο, μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικά όμορφο, άνετο και ελκυστικό σημείο στο οποίο μπορούμε να περνάμε περισσότερο χρόνο απ’ όσο φανταζόμαστε.

Ο οίκος Dada αποτελεί την πιο hi-end επιλογή για την κουζίνα μας. Η μίνιμαλ αισθητική και οι λιτές συνθέσεις που συνδυάζονται μεταξύ τους και δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε σπιτιού είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που υιοθετεί ο ιταλικός οίκος.

Η Hi-Line, η Trim, η Set, η Banco, η Tivali είναι κάποιες από τις συνθέσεις με την υπογραφή Dada που μπορούν να κάνουν την κουζίνα τον πιο ενδιαφέροντα χώρο στο σπίτι.

Ο οίκος Molteni από την άλλη προσφέρει μοναδικές επιλογές επίπλωσης για την κουζίνα. Η υψηλή αισθητική και το μοναδικό design που διαθέτει κάθε τραπέζι με την υπογραφή του ιταλικού οίκου μπορεί να απογειώσει τον χώρο.

Το τραπέζι Arc είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις για την κουζίνα, ενώ για ένα πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα μπορούμε να επιλέξουμε σκαμπό τα οποία σε συνδυασμό με τον πάγκο της κουζίνας δίνουν την πιο μοντέρνα και «εύκολη» εκδοχή τραπεζαρίας.

Τέλος πολύ σημαντικό ρόλο στην κουζίνα παίζουν τα σκεύη σερβιρίσματος.

Επιλέγοντας ένα καλό σετ κρυστάλλινα ποτήρια και ένα σερβίτσιο με πορσελάνινα πιάτα του οίκου Michael Aram δίνουμε μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητα μας.

Αν η κουζίνα μας διαθέτει βιτρίνα, τα εν λόγω σερβίτσια αποτελούν ξεκάθαρα και διακοσμητικά στοιχεία στον χώρο!

 

Διαβάστε επίσης: Καθιστικό: επενδύουμε στη μίνιμαλ αισθητική

SHARE