18 Μαρ. 2016| DECO TIPS

Η λίστα γάμου των ονείρων σας

Η λίστα γάμου των ονείρων σας

Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας και πρέπει να συνοδεύεται από καλό γούστο, υψηλή αισθητική και πολυτέλεια. Ο λόγος για τον γάμο, που συνεπάγεται ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή και βέβαια… στο σπίτι. Η Άβαξ σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αντικείμενα διακόσμησης, τα σερβίτσια, αλλά και τα έπιπλα που έχετε ονειρευτεί για το σπίτι σας. 

Κάνοντας λίστα γάμου στα καταστήματα Άβαξ, δίνετε στους αγαπημένους σας τη δυνατότητα να σας προσφέρουν μοναδικά, διαχρονικά κομμάτια για το σπίτι, που θα κρατήσετε για πάντα. Επιπλέον κερδίζετε έκπτωση - 20% στα έπιπλα και τα αντικείμενα διακόσμησης, ενώ με την ολοκλήρωση της λίστας, ο έμπειρος διακοσμητής της Άβαξ προσφέρει τις συμβουλές του για να διαμορφώσετε το σπίτι σας όπως το ονειρεύεστε.

Michael Aram

Αποκτήστε τα μοναδικά χειροποίητα -διακοσμητικά ή χρηστικά- αντικείμενα του Michael Aram που θυμίζουν έργα τέχνης και προσδίδουν μια νότα σοφιστικέ χλιδής τόσο σε σύγχρονους, όσο και σε κλασικούς χώρους.

Baccarat

Ο οίκος που συνδέεται με μαγικές τοποθεσίες και αξιομνημόνευτες στιγμές διασκέδασης, γεμάτες πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, είναι ιδανικός για να δώσετε λίγη λάμψη στο σπίτι σας, μέσα από τα περίτεχνα κρυστάλλινα αντικείμενα και τις συλλογές του από κρυστάλλινα ποτήρια.

Ralph Lauren Home

Ο πιο εστέτ οίκος διακόσμησης υπόσχεται να δώσει αίγλη και γενναίες δόσεις κομψότητας και αισθητικής στον χώρο σας, μέσα από τις συλλογές του που αποπνέουν έναν αέρα καλής ζωής.

 

SHARE