04 Ιουλ. 2016| DECO TIPS

Μια exotic νότα στον κήπο σας

Μια exotic νότα στον κήπο σας

 

Ο ποιοτικός χρόνος στο σπίτι, τους καλοκαιρινούς μήνες, βρίσκει σημείο αναφοράς στους εξωτερικούς χώρους. Όσο περισσότερη έμφαση δώσετε στη διακόσμηση του κήπου σας, τόσο πιο απολαυστικές θα κάνετε τις μέρες σας… Επενδύστε στην εξωτική διάθεση μέσα από επιλεγμένα κομμάτια του οίκου Dedon και ζήστε το δικό σας όνειρο θερινής νυκτός!

Ο καναπές Swingrest χάρη στην ιδιαίτερη πλέξη του, το μέγεθος και το σχήμα του που παραπέμπουν σε φωλιά καθώς και στη δυνατότητα να κρεμιέται, αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας, που θα προσφέρει στυλ και χαλαρή διάθεση.

Η ξαπλώστρα Fedro, με εξωτικά χρώματα και ιδιαίτερο σχήμα προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και δίνει τροπικό χαρακτήρα σε κάθε χώρο.

Το daybed Nestrest είναι ιδανικό για χαλάρωση, διάβασμα, παρέα, περισυλλογή, παιχνίδι ή ύπνο! Η ελαφριά κίνηση και η αίσθηση ότι αιωρείσαι αρκούν για να ενεργοποιήσετε τη φαντασία σας και να νιώσετε ένα αίσθημα φυγής.

Μικρά, αλλά με σημαντικό αισθητικό εκτόπισμα, τα σκαμπό Dala, διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα ζωηρών χρωμάτων, συμπληρώνουν μοναδικά το setting του κήπου και προσφέρουν μια εξωτική νότα.

Η πολυθρόνα Ahnda μας μεταφέρει σε μια καλύβα στο Μπαλί όπου η ζωή είναι χαλαρή και χαρούμενη… Το ιδιαίτερο design της καθώς και η άνεση που προσφέρει αρκούν για να γίνει το αγαπημένο έπιπλο του κήπου.

Δείτε όλη τη συλλογή Dedon εδώ

Διαβάστε επίσης: Μια όαση στην αυλή μας

SHARE