14 Ιουν. 2016| DECO TIPS

Μια όαση στην αυλή μας

Μια όαση στην αυλή μας

Καλοκαίρι σημαίνει βραδιές στον κήπο μέχρι αργά το βράδυ με κοκτέιλ στο χέρι και χαλαρές συζητήσεις με τους αγαπημένους μας. Καλοκαίρι σημαίνει πρωινός καφές σε ειδυλλιακά περιβάλλοντα, κατά προτίμηση δίπλα στην πισίνα. Για να ζούμε όσο το δυνατόν περισσότερες τέτοιες στιγμές και να απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαμορφώσουμε ανάλογα τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας. Η Dedon έχει μια σειρά από καλαίσθητα έπιπλα και προτάσεις που θα ανεβάσουν κατά πολύ τον πήχη της ζωής σας…

Ο καναπές

Ο καναπές είναι εξίσου απαραίτητος και στον κήπο, όσο και στο σαλόνι του σπιτιού μας. Ο Tigmi είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της Dedon που συνδυάζει εξωτικό feeling με άνεση.

Η ξαπλώστρα

Το έπιπλο που έχουμε συνδέσει με την χαλάρωση κρίνεται άκρως απαραίτητο! Το Leaf διαθέτει μια θεατρικότητα και χάρη στο σχήμα φύλλου που έχει είναι αδύνατον να μην δώσει στυλ στον χώρο σας.

H πολυθρόνα

Έπιπλο κλειδί που συνοδεύει τις περισσότερες στιγμές μας εκτός σπιτιού. Εδώ διαβάζουμε, τρώμε, πίνουμε, ενίοτε κάνουμε και ηλιοθεραπεία! Η πολυθρόνα Seashell, χάρη στις καμπύλες της, είναι από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια της συλλογής Dedon.

Το coffee table

Πρέπει να είναι άνετο για να χωράει όλα τα «καλοκαιρινά» απαραίτητα και καλαίσθητο γιατί αποτελεί ένα από τα πιο βασικά έπιπλα για τον κήπο. Συνήθως ισχύει ότι όσο πιο απλό, τόσο καλύτερα. Αυτόν ακριβώς τον κανόνα ακολουθεί και το coffee table Lounge

Διαβάστε ακόμη: Ένας επί γης παράδεισος με την υπογραφή της Dedon

Η ελίτ του design στα έπιπλα εξωτερικού χώρου

 

LeafLoungeSeashellTangoTigmi

SHARE