08 Αυγ. 2017| DECO TIPS

Mirror Mirror

Mirror Mirror

Ο καθρέφτης δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ διακόσμησης. Ένας καθρέφτης μπορεί να διαμορφώσει έναν χώρο, να του δώσει ύφος και χαρακτήρα. Είτε ως απαραίτητο και χρηστικό αντικείμενο στην είσοδο του σπιτιού και το μπάνιο, είτε ως διακοσμητικό στοιχείο που προσδίδει θεατρικότητα και πληθωρικότητα στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα, παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα για το σπίτι.

Πίσω από τον καναπέ

Δεν είναι η πιο συνήθης χρήση του, αλλά τελευταία είναι από τις πιο αγαπημένες των διακοσμητών. Σ’ αυτή την περίπτωση η χρήση του είναι καθαρά διακοσμητική, πέραν του ότι δίνει μια προοπτική στον χώρο. Προτιμήστε έναν καθρέφτη ορθογώνιο που να αναλογεί στο μήκος του καναπέ.

Arteriors

 

Πάνω από τον μπουφέ

Στοιχείο κλασικότητας και διαχρονικότητας. Κάθε σπίτι μοιάζει πιο ολοκληρωμένο όταν εφαρμόζει ένα από τα πιο κομψά και καλαίσθητα διακοσμητικά κλισέ: τον καθρέφτη πάνω από τον μπουφέ.

Arteriors

Στην κρεβατοκάμαρα

Βάλτε μια δόση θεατρικότητας και γκλάμουρ στο υπνοδωμάτιο σας προσθέτοντας έναν καθρέφτη. Η επιλογή βέβαια δεν πρέπει να είναι τυχαία, πρέπει να συνδυάζεται και να συμπληρώνει το κρεβάτι και το όλο ύφος του δωματίου.

Christopher Guy

Οι κάθετοι καθρέφτες

Είτε ακουμπούν στο πάτωμα (floor mirrors), είτε κρέμονται στον τοίχο πάνω από ένα έπιπλο, εκπέμπουν έναν δυναμισμό και μια μοναδική διάσταση σε κάθε χώρο.

Christopher Guy

Σύνθεση από καθρέφτες  

Ποιος είπε ότι οι συνθέσεις στον τοίχο πρέπει να αποτελούνται μόνο από κάδρα ή κορνίζες με φωτογραφίες; Μια σύνθεση από καθρέφτες μπορεί να προσδώσει μοναδικό στυλ στον χώρο σας. Επιλέξτε όμοιους καθρέφτες σε διαφορετικά μεγέθη ή τολμήστε και διαφορετικά σχήματα για ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα.

Notre Monde
Notre Monde

Δείτε όλη την ανανεωμένη συλλογή από καθρέφτες της Άβαξ εδώ

 

Breguet, Christopher GuyCamilla, Christopher GuyClear mirror, Notre MondeDior, Christopher GuyElana, ArteriorsGold leaf, Notre MondePhilena, ArteriorsPitney, Arteriors

SHARE