13 Σεπ. 2017| DECO TIPS

Οργανώστε το γραφείο σας με στυλ

Οργανώστε το γραφείο σας με στυλ

Ο χώρος που δουλεύουμε και που καλούμαστε να είμαστε δημιουργικοί, είναι απαραίτητο να διαθέτει στυλ, κομψότητα και άποψη. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό να αντανακλά στοιχεία της προσωπικότητας μας. Η επιφάνεια του γραφείου είναι το σημείο από όπου πρέπει να ξεκινήσετε να δίνετε νότες στυλ. Το κατάλληλο έπιπλο ή απλά κάποια αξεσουάρ μπορούν να δημιουργήσουν ένα ζεστό και κομψό desktop που θα βελτιώσει την καθημερινότητα σας.

Το στοιχείο του δέρματος προσδίδει πάντα κύρος, στιβαρότητα, αλλά και ζεστασιά. Επιλέξτε δερμάτινα αξεσουάρ για την επιφάνεια της εργασίας σας και δείτε το γραφείο σας να αλλάζει ύφος και να αποκτά άποψη.

Χρωματικά προτιμείστε τις αποχρώσεις του καφέ, το λευκό ή το μαύρο και σε κάποιες περιπτώσεις αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στο χρυσό. Ειδικά σε μικρές δόσεις και μέσα από κάποια αξεσουάρ, το χρυσό μπορεί να απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αξεσουάρ που επιβάλλεται να έχει ένα κομψό και άρτιο γραφείο είναι το ρολόι, οι βιβλιοστάτες, κάποιες κορνίζες στο στυλ της υπόλοιπης διακόσμησης, ένα περίτεχνο αξεσουάρ που κρατάει τα χαρτιά.

Ένας καλός οδηγός για τις επιλογές σας σε αξεσουάρ γραφείου είναι πάντα τα χόμπι μας. Επιλέξτε ένα αντικείμενο με ναυτικές αναφορές αν είστε λάτρης της ιστιοπλοΐας ή ένα αξεσουάρ με έμπνευση από τον ιππικό κόσμο αν ασχολείστε με την ιππασία.

Διαβάστε επίσης: Back to school: Ανανεώστε το γραφείο σας!

Δείτε παρακάτω αξεσουάρ γραφείου από τις συλλογές Ralph Lauren Home και Arteriors

Arteriors Arteriors Arteriors Arteriors Arteriors Ralph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren HomeRalph Lauren Home

SHARE