14 Δεκ. 2016| DECO TIPS

Πώς να τυλίξετε τα δώρα σας με στυλ

Πώς να τυλίξετε τα δώρα σας με στυλ

Όσο πιο δημιουργικά σκεφτόμαστε, τόσο πιο εντυπωσιακό και καλαίσθητο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα σε μια συσκευασία δώρου. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα και τολμήστε να συσκευάσετε μόνοι σας τα δώρα σας. Θα το εκτιμήσει ο παραλήπτης και θα έχετε μια εντυπωσιακή εικόνα κάτω από το δέντρο σας.

Ο κόκκινος φιόγκος 

Είναι η πιο κλασική εκδοχή περιτυλλίγματος, αλλά παραμένει chic και ευφάνταστη. Επιλέξτε λευκά κουτιά στο μέγεθος που αναλογεί στο δώρο σας και τυλίξτε τη με φαρδιά κόκκινη κορδέλα καλής ποιότητας.

Χαρτί χειροτεχνίας 

Το χαρτί τύπου που χρησιμοποιούμε στις χειροτεχνίες και μοιάζει να είναι το πιο απλό και άχρωμο υλικό, μπορεί να δώσει ένα γήινο, σοφιστικέ και στυλάτο αποτέλεσμα στη συσκευασία του δώρου. Εδώ ταιριάζουν πολύ τα gift tags και οι μικρές ευχετήριες κάρτες, δεμένες με κλωστή ή νήμα.

Με Χριστουγεννιάτικη έμπνευση 

Καμπανάκια σε χρυσό χρώμα και κλαριά από έλατο που αναδύουν την χαρακτηριστική μυρωδιά των Χριστουγέννων: εύκολο, handmade, επίκαιρο και πολυτελές μέσα στην απλότητα του.

Έχετε μήνυμα στο δώρο σας

Ο,τι πιο τρυφερό και προσωπικό μπορείτε να κάνετε σ’ ένα δώρο, είναι να γράψετε ένα προσωπικό σημείωμα σε αυτό. Μπορεί να είναι αστείο ή ερωτικό, άμεσο ή έμμεσο. Η επιλογή δική σας. Το χρυσό χρώμα είναι μια καλή επιλογή για την περίσταση!

Black & White

Όσο κι αν αγαπάμε τα χρώματα, όσο κι αν συνδέουμε τα Χριστούγεννα με το κόκκινο, το πράσινο και το χρυσό, το άσπρο και το μαύρο διατηρούν πάντα την γοητεία τους. Ένα ασπρόμαυρο αμπαλάζ δύσκολα δεν θα γοητεύσει τον παραλήπτη του δώρου.

Γήινη πολυτέλεια 

Μαζέψτε λίγα κουκουνάρια, προμηθευτείτε ένα χοντρό χαρτί περιτυλλίγματος σε καφέ απόχρωση και καφέ σατέν κορδέλα και τυλίξτε εύκολα τα δώρα σας. Δύσκολα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη. Συνδυάζει χριστουγεννιάτικο πνεύμα με εστέτ πολυτέλεια. 

Kids' Artwork

Οι ζωγραφιές ενός παιδιού μπορούν να κάνουν ένα δώρο ανεκτίμητο. Η πιο τρυφερή ιδέα για να συσκευάσετε ένα δώρο είναι να χρησιμοποιήσετε το χαρτί από μια παιδική ζωγραφιά. Αν έχετε κοντά σας μικρούς φίλους, τολμήστε το.

Διαβάστε επίσης: DIY XMAS IDEASΙδέες για το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πηγή: Martha Stuart

Δείτε παρακάτω όμορφες προτάσεις δώρων που μπορείτε να προσφέρετε τα Χριστούγεννα από τη συλλογή Άβαξ.

Ralph Lauren Home, Holiday Collection diffuserRalph Lauren Home, Cantwell decanterMichael Aram, Pomegranate catch allBaccarat, Papillon Porte-BonheurMichael Aram, Orange Blossom candleAvax Collection, Agate candleBaccarat, Everyday Baccarat Classic

SHARE