27 Σεπ. 2017| DECO TIPS

The Goldfinger of Baccarat

The Goldfinger of Baccarat

Το χρυσό, το χρώμα που προσδίδει λάμψη και συνδέεται με τον εορτασμό και το glamour, υιοθετείται και απογειώνεται τη φετινή σεζόν από τον οίκο Baccarat.

Κάθε αντικείμενο Baccarat από καθαρό κρύσταλλο, στην απόχρωση του χρυσού, και όλα μαζί, συνθέτουν ένα μοναδικό μυσταγωγικό σκηνικό πολυτέλειας, χλιδής και ανείπωτης αισθητικής. Είτε πρόκειται για συνθέσεις art de la table, είτε για μικρά αντικείμενα που τοποθετούνται στο σαλόνι για να του προσδώσουν στυλ, το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.

Ποτήρια, βάζα, κεριά, κορνίζες και διακοσμητικά αντικείμενα, αξιοποιούνται με μοναδικό τρόπο και συνθέτουν μια ευφάνταστη εικόνα που θέλουμε να την κρατήσουμε για πάντα στη μνήμη μας, ή ακόμη καλύτερα να τη μεταφέρουμε στον χώρο μας…

Και ακόμη κι αν προσπαθούμε να απαλλαχτούμε από κλισέ συνειρμούς που συνδέουν το χρυσό χρώμα αμιγώς με τη γιορτή των Χριστουγέννων, η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ολόχρυσες συνθέσεις του γαλλικού οίκου στα μέσα του Φθινοπώρου μας θυμίζουν ότι σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου και θα στολίσουμε το σπίτι μας!

Δείτε όλη τη συλλογή του οίκου Baccarat εδώ

Δείτε παρακάτω επιλογή χρυσών αντικειμένων Baccarat

Eye Photo FrameEye VaseEye VotiveHarcourt Empire FluteHarcourt Empire GlassLuxor VaseNew Antique VasePetit Palais Ispahan DecanterPetit Palais Vessel of DessertPoisson Amber CarpRouge 540 Candlestick

SHARE