05 Σεπ. 2016| DECO TIPS

Χρήσιμα tips για να διακοσμήσετε το γραφείο σας

Χρήσιμα tips για να διακοσμήσετε το γραφείο σας

Είναι ο χώρος εργασίας μας και πρέπει να αντανακλά όχι μόνο την επαγγελματική μας ταυτότητα, αλλά κυρίως την προσωπικότητα μας. Το γραφείο οφείλει να μας εμπνέει και να μας χαλαρώνει και σίγουρα αξίζει μικρές ή μεγάλες νότες ανανέωσης σε τακτά διαστήματα.

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας σεζόν και είναι ο ιδανικός μήνας για να ασχοληθείτε με το γραφείο σας… Ο οίκος Ethnicraft μπορεί να σας δώσει έμπνευση και χρήσιμα tips για τη διακόσμηση του δημιουργικού αυτού χώρου.

Παίξτε με τα χρώματα και τολμήστε τις αντιθέσεις! Χρησιμοποιήστε ως βάση ένα ξύλινο γραφείο και επενδύστε χρωματικά στις καρέκλες ή τα αξεσουάρ.

Το minimal chic είναι η πιο ασφαλής και καλόγουστη επιλογή για το γραφείο σας. Ιδανικά ακολουθήστε την τάση συνδυάζοντας ξύλο με μεταλλικά στοιχεία.

Το στοιχείο του ρομαντισμού ή ένα υφέρπον country style μπορεί να ταιριάζει σ’ ένα γραφείο που λειτουργεί βοηθητικά μέσα στο σπίτι. Ακουμπήστε στον τοίχο το παλιού τύπου bureau και ολοκληρώστε με ρετρό διακοσμητικά αντικείμενα.

Ακόμη και η πιο buisness εκδοχή γραφείου, με βασικό γνώμονα την εργονομία και την πρακτικότητα, μπορεί να αποπνέει καλό γούστο και άποψη. Επιλέξτε basic έπιπλα και βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν στον χώρο λεπτομέρειες που αντανακλούν την προσωπικότητα σας.

Δείτε εδώ όλη τη συλλογή επίπλων της Ethnicraft.

 

SHARE