27 Μαΐ. 2016| Hotels

Ένας επί γης παράδεισος με την υπογραφή της Dedon

Ένας επί γης παράδεισος με την υπογραφή της Dedon

Στις Φιλιππίνες υπάρχουν 7.107 νησιά. Κι όμως κανένα δεν πλησιάζει την ομορφιά του Dedon Island!

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του Siargao, ακριβώς πάνω στο διάσημο σημείο για surf, το Cloud 9, περιτριγυρισμένο από τα τροπικά δάση, τις εκτάσεις λευκής άμμου και τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας. Ένας παράδεισος απαράμιλλης ομορφιάς, γεμάτος φοίνικες και τροπικά δέντρα, σε προκαλεί να αναρωτηθείς αν ονειρεύεσαι ή αν είναι αλήθεια αυτό που ζεις. Η αφοπλιστική αρμονία της φύσης σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική και το design του συγκροτήματος δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα, που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια…

Οι επισκέπτες του Dedon Island συνήθως κυκλοφορούν ξυπόλυτοι και εντυπωσιάζονται διαπιστώνοντας ότι πέρασαν οι μέρες και χρειάστηκε να βάλουν τα παπούτσια τους μόνο τη στιγμή της αναχώρησης τους! Μοιάζει αυτός να είναι ο σκοπός της διαμονής σ΄ αυτό το μέρος: να απολαμβάνεις ελεύθερα και με πολυτέλεια τη ζωή σε όλους τους εξωτερικούς χώρους. Άλλωστε αυτή τη συνταγή του outdoor living την γνωρίζει η Dedon καλύτερα από τον καθένα.

Το Dedon Island για την ίδια τη Dedon σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα πολυτελές θέρετρο. Είναι θα λέγαμε ένα είδος εργαστηρίου ή workshop, στο οποίο παρατηρείται, μελετάται και συνεχώς βελτιώνεται η πιο απολαυστική και πολυτελής εκδοχή αυτού που ονομάζουμε outdoor living: «Όλη μας τη γνώση στο design εξωτερικών χώρων την εναποθέτουμε εδώ και προσπαθούμε να πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο όραμα μας για έναν υπαρκτό παράδεισο- ένα μέρος στο οποίο απολαμβάνεις, ανανεώνεσαι και καταλήγεις σε μια φυσική και «ανόθευτη» εμπειρία», εξηγούν.

Σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε, νοητά έστω, σ’ αυτόν τον παράδεισο, μέσα από ένα ονειρικό Photo Gallery.

SHARE