22 Νοε. 2021| Hotels

Η ΑΒΑΞ στην ΧΕΝΙΑ |  27 - 29 Νοεμβρίου

Η ΑΒΑΞ στην ΧΕΝΙΑ |  27 - 29 Νοεμβρίου

Η εταιρία ΑΒΑΞ συμμετέχει στην έκθεση XENIA Σάββατο 27 – Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις για τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων.

Το περίπτερο ΑΒΑΞ βρίσκεται στο Hall 3 /C14, εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η ΑΒΑΞ παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης και επίπλωσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την κατασκευαστική αρτιότητα. Το σχεδιαστικό και κατασκευαστικό της τμήμα έχει τη δυνατότητα να προτείνει και να υλοποιεί εξατομικευμένες sur mesure λύσεις.

Σε συνεργασία με γνωστούς οίκους του εξωτερικού όπως είναι Dedon, Gloster, Janus et Cie, Brown Jordan, Chilewich, Tuuci, Fim, Ethimo, Ethnicraft, Arteriors και άλλους, η εταιρία έχει τη δυνατότητα να υλοποιεί μεγάλα ή μικρότερα projects με έμφαση στη λεπτομέρεια και στις ανάγκες του έργου.

Η XENIA είναι μία premium έκθεση στοχευμένη στους  ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις συλλογές ΑΒΑΞ CONTRACT,  επικοινωνήστε μαζί μας στο contract@avaxdeco.gr ή καλέστε μας στο Τ. 210 6236630.

GLOSTERGLOSTERGLOSTERDEDONDEDONBROWN JORDANARTERIORSETHIMOBROWN JORDANCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHETHNICRAFTETHNICRAFTARTERIORSARTERIORSFIM shadow systemsTUUCI shadow systems

SHARE