14 Ιαν. 2020| Hotels

Η ΑΒΑΞ στη HORECA 7 -10 Φεβρουαρίου 2020

Η ΑΒΑΞ στη HORECA 7 -10 Φεβρουαρίου 2020

Η εταιρία Άβαξ συμμετέχει στην έκθεση HORECA (7 - 10 Φεβρουαρίου), μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις για τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των χώρων μαζικής εστίασης. 

Το περίπτερο Άβαξ βρίσκεται στο Hall 3 /Stand Β09, εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Ακολουθώντας τις τάσεις του Interior Design, η Άβαξ παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης και επίπλωσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την κατασκευαστική αρτιότητα. Η γκάμα της Άβαξ περιλαμβάνει διαφορετικά στυλ επίπλων, φωτιστικών, υφασμάτων, αξεσουάρ.  Επιπλέον, το σχεδιαστικό και κατασκευαστικό της τμήμα, μπορεί να προτείνει και να κατασκευάσει εξατομικευμένες sur mesure λύσεις.

Σε συνεργασία με γνωστούς οίκους του εξωτερικού όπως είναι οι ArteriorsBrown Jordan, Christopher GuyDedon, EthnicraftGlosterMolteni&CPoltrona Frau, Vetsak, ομπρέλες εξωτερικού χώρου Tuuci, αλλά και τους Chilewich και Novita Home που αφορούν το ιδιαίτερο art de la table, η εταιρία έχει τη δυνατότητα να υλοποιεί μεγάλα ή μικρά projects με έμφαση στη λεπτομέρεια και στις ανάγκες του έργου.

Photo: DEDON, συλλογή Sealine, designer Jean Marie Massaud | Καταστήματα ΑΒΑΞ

MOLTENI&C Hotel Viu MilanDEDON project in DubaiCHILIWICH placemats & runnersVETSAKARTERIORS lightingETHINICRAFT Hotel Vienna HouseETHINICRAFT Fragma, BelgiumGLOSTERCHILIWICH placemats & runnersDEDONVETSAKNOVITA HOME tablewareDEDONVetsakETHNICRAFT Novotel Suites Den HaagGLOSTERGLOSTERDEDON project in Macau

SHARE