11 Φεβ. 2021| Hotels

Nay Palad Hideway: ‘Ενας παράδεισος στη γη με έπιπλα DEDON

Nay Palad Hideway: ‘Ενας παράδεισος στη γη με έπιπλα DEDON

Η γενέτειρα του barefoot luxury, Nay Palad Hideaway, βρίσκεται ανάμεσα σε αρχαία δάση με mangroves και τη μαλακή λευκή άμμο του ιδιωτικού νησιού Siargao, στις Φιλιππίνες.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Nay Palad Hideaway δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους διάσημους σχεδιαστές Daniel Pouzet και Jean-Marie Massaud και είναι μια όαση βιώσιμης πολυτέλειας, όπου οι τοπικές παραδόσεις και η διαχρονική ομορφιά συνδυάζονται με τα υψηλότερα σύγχρονα πρότυπα άνεσης και κοινωνικής ευθύνης.

Τα περισσότερα έπιπλα στο Nay Palad Hideaway προέρχονται από τον διάσημο οίκο επίπλων εξωτερικού χώρου DEDON.

Η DEDON είναι η πρώτη εταιρία που δημιούργησε έπιπλα υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερη πλέξη χρησιμοποιώντας μια εξελιγμένη συνθετική ίνα, ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και αισθητικά εκλεπτυσμένη που έφερε επανάσταση στην επίπλωση εξωτερικού χώρου.

Το όραμα της DEDON για δημιουργία καθιστικών εξωτερικού χώρου - προσεγμένα με την ίδια επιμέλεια στην εμφάνιση και την πολυτελή άνεση με αυτά των εσωτερικών χώρων - έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε σε εξωτερικούς χώρους,  επιτρέποντας σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν περισσότερο χρόνο κάτω από ανοιχτούς ουρανούς.

Οι συλλογές επίπλων εξωτερικού χώρου DEDON διατίθενται στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

SHARE