09 Φεβ. 2022| News

Casa de Agosto: Μια μοναδική οικία στη γραφική κοιλάδα Sotogrande Alto στην Ισπανία

Casa de Agosto: Μια μοναδική οικία στη γραφική κοιλάδα Sotogrande Alto στην Ισπανία

Η οικία Casa de Agosto είναι μια σύγχρονη, ιδιωτική βίλα στη γραφική κοιλάδα Sotogrande Alto στην Ισπανία βασισμένη στη τυπική, Ισπανική αρχιτεκτονική cortijo.

Το THESET studio που ανέλαβε την εσωτερική διακόσμηση διάλεξε έπιπλα από τις συλλογές του ιταλικού οίκου Meridiani, όπως τον καναπέ Harold, τα χαμηλά τραπέζια Judd με καπάκι από μάρμαρο και τη πολυθρόνα Cecile με ανοιχτό γκρι ύφασμα για διακριτική κομψότητα.

Στη Master Suite, ο καναπές Frieman συνδυάζεται με τα χαμηλά τραπέζια Bongo και την πολυθρόνα Forrest με το σκούρο ξύλινο σκελετό και την γκρι ταπετσαρία ενώ το διαχρονικό και φιλόξενο design του κρεβατιού Lauren Ghost – ένα κλασικό εμβληματικό κομμάτι του οίκου Meridiani – συνδυάζεται με τον πάγκο Berry.

Από το καθιστικό μέχρι τα υπνοδωμάτια, οι συλλογές του ιταλικού οίκου Meridiani που έχουν επιλεγεί για αυτή την μαγευτική οικία, αφορούν προσεγμένα έπιπλα ικανά να μεταδώσουν την αίσθηση της προσωπικής πολυτέλειας και της αρμονίας στους χώρους.

Τις συλλογές του οίκου Meridiani θα τις βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

Frieman sofa, MeridianiHarold sofa, MeridianiBongo low tables, MeridianiJudd tables, MeridianiCecile chair, MeridianiBerry bench, MeridianiLauren bed, Meridiani

SHARE