05 Φεβ. 2020| News

Chilewich: Το τραπέζι σας σας πιο όμορφο από ποτέ

Chilewich: Το τραπέζι σας σας πιο όμορφο από ποτέ

Η Αβαξ εγκαινιάζει τη νέα συνεργασία της με την Αμερικάνικη εταιρία Chilewich εμπλουτίζοντας την κατηγορία Art de la Table. Η Chilewich είναι παγκοσμίως γνωστή για το σχεδιασμό πρωτότυπων σουπλά, αλλά και για τα μοντέρνα και ανθεκτικά πατάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Για το τραπέζι: Σουπλά και Runner

Μια ξεχωριστή συλλογή από ιδιαίτερα, ανθεκτικά και εύκολα στον καθαρισμό σουπλά και runner διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία ύφανσης και χρωμάτων που απογειώνουν τη τραπεζαρία και την εμπειρία του φαγητού.

Για το πάτωμα: Μοντέρνα, καλαίσθητα και πρακτικά χαλάκια και πατάκια

Τα κομψά, υφασμένα χαλάκια της Chilewich είναι ασφαλή λόγω του ανθεκτικού λάτεξ στη πίσω όψη που εμποδίζει την αναδίπλωση και την ολίσθηση. Κατασκευασμένα στις ΗΠΑ, είναι ιδανικά για χρήση σε όλους τους χώρους, όπως και σε διάδρομους και εισόδους.

Τα πατάκια εσωτερικών/εξωτερικών χώρων εκτός από την επιμελημένη τους εμφάνιση είναι πρακτικά και ανθεκτικά. Εύκολα στον καθαρισμό, στεγνώνουν γρήγορα, δεν απορροφούν βρομιές και υγρασίες και δεν γλιστρούν.  

Τις συλλογές Chiliwich θα τις βρείτε στα καταστήματα Αβαξ.

CHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICHCHILEWICH

SHARE