10 Απρ. 2017| News

Dedon goes Green, Greener, Greenery

Dedon goes Green, Greener, Greenery

Το διεθνές ινστιτούτο χρωμάτων, Pantone, επέλεξε ως χρώμα για το 2017, το ολοκαίνουριο «Greenery». Ο φρέσκος συνδυασμός του κίτρινου με το πράσινο συμβολίζει τα νέα ξεκινήματα, υπογραμμίζει την ενέργεια και τη ζωντάνια και γίνεται μέρος των νέων συλλογών της Dedon, και συγκεκριμένα των προϊόντων Dala και Fedro.

Dala

Σχεδιασμένη από τον ταλαντούχο designer Stephen Burks, η συλλογή Dala, είναι κατασκευασμένη με τον κλασσικό ισχυρό σκελετό της Dedon, αλλά χρησιμοποιεί μια νέα επαναστατική οικολογική ίνα που δημιουργήθηκε μετά από χρόνια έρευνας.

Το design της σειράς ξεχωρίζει χάρη στις ιδιαίτερες καμπυλωτές γραμμές και στους ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς. Μια πολυθρόνα, ένα loveseat και κάποια αξεσουάρ απαρτίζουν τη συλλογή.

Fedro

Η συλλογή Fedro, σχεδιασμένη από την Lorenza Pozzoli, αποτελείται από μια σειρά καθισμάτων χωρίς πόδια: ένα νέο concept της Dedon που προσφέρει εργονομία και άνεση.

Οι ξαπλώστρες Fedro διαθέτουν εργονομικό design που επιτρέπει ένα ελαφρύ κούνημα μπρος και πίσω, το οποίο ελέγχεται με τα πόδια σας και αποτελούν ιδανική επιλογή για στιγμές χαλάρωσης στον κήπο, την πισίνα, την παραλία ή οπουδήποτε αλλού. Όσο για τα χρώματα της, παραπέμπουν σε εξωτικά πουλιά της Λατινικής Αμερικής!

 

SHARE