22 Μαρ. 2021| News

DEDON: Νέες συλλογές επίπλων εξωτερικού χώρου SS2021

DEDON: Νέες συλλογές επίπλων εξωτερικού χώρου SS2021

Πέρασαν πάνω από 30 χρόνια από τότε που η DEDON άλλαξε τον τρόπο που βιώνουμε τους εξωτερικούς χώρους. Ήταν η πρώτη εταιρία που δημιούργησε έπιπλα υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερη πλέξη χρησιμοποιώντας μια εξελιγμένη συνθετική ίναανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και αισθητικά εκλεπτυσμένη που έφερε επανάσταση στην επίπλωση εξωτερικού χώρου.

Στις νέες συλλογές για το 2021, η καινοτομία για ακόμη μια φορά συναντά τη φαντασία και η άνεση τη δημιουργικότητα. Ο σχεδιαστής Stephen Burks ανακαλύπτει εκ νέου τη κρεμαστή κούνια με το μοντέλο KIDA και τον ανοιχτό, ανάλαφρο, οργανικό σχεδιασμό της. Νέες, άνετες πολυθρόνες σε διαφορετικές αποχρώσεις, είναι η τελευταία προσθήκη στη βραβευμένη συλλογή DALA, ενώ ένα άλλο εμβληματικό μοντέλο του οίκου, η πολυθρόνα MBRACE του Sebastian Herkner, αποκτά μια νέα βάση αλουμινίου. Ο εκλεπτυσμένος συνδυασμός στοιχείων από αλουμίνιο και ίνας DEDON είναι εμφανής και σε άλλες συλλογές του οίκου για το 2021. Τέλος, τα τραπεζάκια PORCINI της Lorenza Bozzoli με τη χειροποίητη κεραμική επιφάνεια παρουσιάζονται σε δύο νέα χρώματα.

Το όραμα της DEDON για τη δημιουργία καθιστικών εξωτερικού χώρου, προσεγμένα με την ίδια επιμέλεια στην εμφάνιση και την πολυτελή άνεση με αυτά των εσωτερικών χώρων, έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε σε εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντας σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν περισσότερο χρόνο κάτω από ανοιχτούς ουρανούς.

Τις συλλογές επίπλων εξωτερικού χώρου DEDON θα τις βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

SHARE