07 Απρ. 2023| News

DEDON SS23 Collection: Πολυτελή Άνεση σε Εξωτερικούς Χώρους

DEDON SS23 Collection: Πολυτελή Άνεση σε Εξωτερικούς Χώρους

Ο οίκος DEDON συνδυάζει τη παράδοση με τη καινοτομία. Είναι η πρώτη εταιρία που δημιούργησε design συλλογές χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη μια εξελιγμένη συνθετική ίνα, ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και αισθητικά εκλεπτυσμένη που έφερε επανάσταση στην επίπλωση εξωτερικού χώρου.

Το όραμα της DEDON για τη δημιουργία καθιστικών εξωτερικού χώρου, προσεγμένα με την ίδια επιμέλεια στην εμφάνιση και την πολυτελή άνεση με αυτά των εσωτερικών χώρων, έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε σε εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντας σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν περισσότερο χρόνο κάτω από ανοιχτούς ουρανούς.

Το 2023 οι συλλογές του οίκου DEDON είναι βασισμένες στο μότο The Spirit of Place,  εμπνευσμένες από την απόλαυση της ζωής έξω από το σπίτι και την ιδιαίτερη ενέργεια που κάνει κάθε μέρος μοναδικό στον κόσμο.

DEDON MBRACE Collection, Lounge Chair

MBRACE ALU

Η βραβευμένη συλλογή MBRACE ALU, σχεδιασμένη από τον Sebastian Herkner, είναι μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονική. Η συλλογή περιλαμβάνει καρέκλες, πολυθρόνες και σκαμπό, ξαπλώστρες, για τη δημιουργία ενός ιδανικού υπαίθριου χώρου.

DEDON DAYDREAM Collection, Daybed

DAYDREAM

Το DEDON αποτυπώνει το χαλαρό καλοκαιρινό πνεύμα με τη συλλογή DAYDREAM, σχεδιασμένη από τον Richard Frinier. ‘Ένα μεγάλο ανάκλιντρο, κλειστό με ουρανό, κυματιστές γραμμές και βιεννέζικο μοτίβο στη πλέξη του, δημιουργεί ένα ειδυλλιακό περιβάλλον εκτός σπιτιού.

DEDON TIBBO Collection, Weave Detail

TIBBO

Η συλλογή TIBBO σχεδιάστηκε από τους Edward Barber και Jay Osgerby με σκοπό να φέρει πιο κοντά το εσωτερικούς με τους εξωτερικούς χώρους. Η τραπεζαρία και το καθιστικό συνδυάζουν διαφορετικά υλικά, όπως το ξύλο τικ, τη διάσημη τεχνική ίνα της DEDON και υπέροχα υφάσματα, και εντυπωσιάζουν για την εξαιρετική τους άνεση και την πολυτελή εμφάνιση.

Τις συλλογές του οίκου DEDON θα τις βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

 

 

DEDON Mysterious Desert, MBRACE CollectionDEDON Mysterious Desert, DALA CollectionDEDON Mysterious Desert, TIBBO CollectionDEDON Mysterious Desert, TIBBO CollectionDEDON Endless OceanDEDON Endless Ocean, DAYDREAM DaybedDEDON Endless Ocean, DAYDREAM DaybedDEDON Secret Lakeside, BELMONDE detailDEDON Secret Lakeside, BELMONDE CollectionDEDON Secret Lakeside, MBRACE ALU CollectionDEDON Secret Lakeside, MBRACE ALU Collection

SHARE