27 Απρ. 2020| News

Design Γραφεία στο Westbay, Κατάρ από τη Poltrona Frau

Design Γραφεία στο Westbay, Κατάρ από τη Poltrona Frau

Ο Renzo Frau ίδρυσε τη Poltrona Frau στο Τορίνο το 1912. Στη δεκαετία του 30, ο οίκος είχε ήδη αποκτήσει υψηλό status . Το 1926 ορίστηκε επίσημος προμηθευτής της ιταλικής βασιλικής οικογένειας, της δυναστείας Savoia. Από τότε, εξοπλίζει οικίες σημαντικών προσώπων, μεγάλα ξενοδοχεία, γραφεία μεγάλων εταιριών και πολλά άλλα ανά τον κόσμο.

Για τη Poltrona Frau, η δημιουργία μοντέρνων επίπλων υπερβαίνει τον σχεδιασμό και την παραγωγή τους. Είναι μια ζωντανή φιλοσοφία που υλοποιείται μέσω ενός φάσματος διαφορετικών αντικειμένων με συγκεκριμένες ταυτότητες που ωστόσο έχουν κοινή αναφορά. Είναι μια επιλογή που δίνει προτεραιότητα στην ουσία έναντι της εμφάνισης, της εμπειρίας και της εξειδικευμένης τεχνικής έναντι της μαζικής παραγωγής, της επιδίωξης ποιότητας έναντι των εποχιακών τάσεων. Είναι η επιθυμία του διάσημου ιταλικού οίκου να προσφέρει ποιοτικά έπιπλα που αντικατοπτρίζουν ποιότητα ζωής.

Ανακαλύψτε τη συλλογή επίπλων του ιταλικού οίκου Poltrona Frau -  ένας οίκος που ειδικεύεται σε υψηλού επίπεδου έπιπλα με δέρμα - στα καταστήματα ΑΒΑΞ: καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια και έπιπλα γραφείου από τους καλύτερους σύγχρονους σχεδιαστές.

SHARE