20 Απρ. 2020| News

Διαχρονική αίγλη: Νέες συλλογές RALPH LAUREN HOME Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020

Διαχρονική αίγλη: Νέες συλλογές RALPH LAUREN HOME Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020

Η ΑΒΑΞ παρουσιάζει τις νέες συλλογές Ralph Lauren Home και υποδέχεται το καλοκαίρι με τη διαχρονική αίγλη του διάσημου αμερικανικού οίκου.

Οι νέες συλλογές Grand Voyage και Georgica αποτελούν σύγχρονες εκφράσεις του αμερικανικού old time classic και αντιπροσωπεύουν δυναμικά τις αξίες του οίκου για διαχρονικότητα, διάρκεια και στυλ.

Η Grand Voyage εμπνέεται από τον κόσμο της θάλασσας και των ταξιδιών με πολυτελή γιοτ. Δέρμα, μεταλλικά στοιχεία, υφάσματα με γεωμετρικά σχέδια σε αποχρώσεις του σκούρου μπλε και του μπεζ εντείνουν το ναυτικό ύφος της συλλογής θέλοντας να αναβαθμίσουν τη καθημερινότητα σε μια πολυτελή εμπειρία.

Η συλλογή Georgica επαναφέρει μνήμες μιας άλλης εποχής με έπιπλα, αξεσουάρ και υφάσματα με vintage, νοσταλγικές αναφορές αποπνέοντας τη μοναδική πολυτέλεια και την κλασική κομψότητα που χαρακτηρίζουν τον οίκο Ralph Lauren Ηοme.

Τις συλλογές επίπλων, φωτιστικών, art de la table και αξεσουάρ του οίκου Ralph Lauren Home θα τις βρείτε στο κατάστημα ΑΒΑΞ, Λ. Κηφισίας 233, Κηφισιά, τηλ.: 210 6236630 

SHARE