11 Ιουν. 2020| News

Future Heritage: H νέα συλλογή της Poltrona Frau

Future Heritage: H νέα συλλογή της Poltrona Frau

Καινοτόμα υλικά, κατασκευαστικές λεπτομέρειες που κλέβουν την παράσταση, επανακυκλοφορίες αγαπημένων ιστορικών μοντέλων του οίκου και εμπλουτισμένες σειρές: Η POLTRONA FRAU παρουσιάζει τη συλλογή "Future Heritage", και προβάλλει τις ιστορικές της αξίες στο μέλλον.

Για την POLTRONA FRAU, πραγματική πολυτέλεια σημαίνει διαχρονικός σχεδιασμός και  άψογη ποιότητα.  Για αυτόν τον λόγο, οι συλλογές του γνωστού ιταλικού οίκου κοιτούν πάντοτε μπροστά, πέρα από το ‘εδώ και τώρα’ ενώ παράλληλα είναι επίκαιρες και πιάνουν τον παλμό της σύγχρονης εποχής.

 

Kyoto Coffee Table
 

 

Chester Line Modular Sofa
Marta rocking chair

 

Οι συλλογές του 2020 έχουν σχεδιαστεί στοχεύοντας στο να γίνουν τα διαχρονικά κλασικά του αύριο. Εκτός από τα νέα μοντελα που παρουσιάστηκαν το 2020, κάποια μοντέλα επανασχεδιάζονται και προσαρμόζονται στο σήμερα, ενώ γίνονται ενδιαφέρουσες προσθήκες και σε ήδη υπάρχουσες, επιτυχημένες συλλογές, έτσι ώστε να προσαρμόζονται τέλεια σε νέους χώρους και νέες χρήσεις.

Τις συλλογές επίπλων & αξεσουάρ του ιταλικού οίκου POLTRONA FRAU θα τις βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ. 

Chester Line curved modular Sofa, Marta rocking chairMarta rocking chair - back detailChester Line curved modular Sofa, Times Lounge chairGet back sofa, Marta rocking chair, Kyoto coffee tableKyoto coffee tableViola chairsViola chair _ Back detailTimes lounge chairVanity Fair XCJourney decorative cushionsGrant ottoman collection

SHARE