21 Νοε. 2018| News

H ΑΒΑΞ στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 24 - 26 Νοεμβρίου 2018

H ΑΒΑΞ στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 24 - 26 Νοεμβρίου 2018

 

To Contract division της ΑΒΑΞ συμμετέχει δυναμικά για δεύτερη χρονιά στην XENIA 2018 παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του Hospitality.

Η ΑΒΑΞ εκπροσωπεί κορυφαίους οίκους όπως είναι DEDON και GLOSTER, δοκιμασμένους χρόνια στο χώρο του contract,  που κάνουν προτάσεις πρωτοποριακού design και υψηλής ποιότητας για τον εξωτερικό χώρο.

Για τον εσωτερικό χώρο, η ΑΒΑΞ δίνει λύσεις υψηλής αισθητικής τόσο στο έπιπλο όσο και στο φωτισμό και τα αξεσουάρ – απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση κάθε χώρου.

Η XENIA είναι μία premium έκθεση στοχευμένη στους  ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου. Με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Experience» και με πλήθος θεματικών εκδηλώσεων, η XENIA 2018 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων και συναντήσεων του κλάδου.

Το περίπτερο ΑΒΑΞ θα βρίσκεται στο Hall 3 - Β17 / C17

Orbit sofa, DEDONMbrace dining chairs, DEDONAiir chairs, DEDONLoop armchairs, GLOSTERSplit chairs, GLOSTERSway stools, GLOSTERWilliam lounge chair & ottoman studio, GLOSTERDining table & chairs, CHRISTOPHER GUYLiving room (all items) CHRISTOPHER GUYMirror, furniture (all items), CHRISTOPHER GUYMirror, furniture (all items), CHRISTOPHER GUYTable, accessories, ARTERIORSSitting area (all items), ARTERIORSLighting, ARTERIORSLighting, ARTERIORSLighting, accessories, ARTERIORSLighting, ARTERIORS

SHARE