12 Ιουν. 2015| News

H Fendi Casa πάει στις Κάννες!

H Fendi Casa πάει στις Κάννες!

Ο οίκος Fendi Casa γίνεται μέρος του πιο εστέτ Ευρωπαικού σκηνικού! Η εμβληματική Γαλάζια Ακτή των Καννών, που φιλοξενεί κάθε χρόνο το πιο λαμπερό Φεστιβάλ Κινηματογράφου, φέτος είχε λίγο περισσότερη αίγλη, καθώς η συλλογή εξωτερικών χώρων του οίκου Fendi κοσμεί πλέον την ταράτσα του ξενοδοχείου JW  Marriott.

Το ξενοδοχείο στο οποίο συχνάζει το διεθνές  jet-set και οι λαμπεροί πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ απογειώθηκε χάρη στο design Fendi, συνώνυμo του εκλεπτυσμένου στυλ και της υψηλής αισθητικής. Σύγχρονα έπιπλα, εμπνευσμένα από το απέριττο ύφος των Χάμπτονς, το θρυλικό στυλ του Κάπρι και τις εξωτικές παραλίες της Κραιβικής, εναρμονίζονται στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον των Καννών. Η Fendi Outdoor Collection έχει τον τρόπο να μεταφέρει μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και χλιδής, και εκτός σπιτιού... Αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός της.

Καναπέδες, πολυθρόνες και coffee tables με ξεχωριστό design και επιβλητικούς όγκους επιλέχθηκαν για την περίσταση. Ανθεκτικά υφάσματα, ιδανικά για εξωτερικούς χώρους, με έντονα prints –ριγέ ή καρό- σε ασπρόμαυρη απόχρωση, έδωσαν ύφος και στυλ στην ιστορική ταράτσα του ξενοδοχείου. Η εμβληματική διπλή πολυθρόνα Nikky    Beach, με το καμπυλωτό design, συνυπάρχει με τις ξαπλώστρες Intrigo και τις στρογγυλές πολυθρόνες δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα αρμονικό σύνολο. Η χρωματική παλέτα κινείται σε φωτεινούς τόνους με αποχρώσεις του ανοιχτού γκρι, του ivory και του εκρού.

Newport CollectionDiane Kruger InterviewMichael Caine & Paolo SorrentinoVincent Cassel

SHARE