07 Οκτ. 2018| News

#HouseOfMolteni : Ο Vincent Van Duysen μας καλοσωρίζει σπίτι του

#HouseOfMolteni : Ο Vincent Van Duysen μας καλοσωρίζει σπίτι του

Ο Vincent Van Duysen πρωταγωνιστεί στο τελευταίο επισόδειο της σειράς #HouseOfMolteni και μας καλοσωρίζει στην πόλη του και το σπίτι του.

Ο διάσημος αρχιτέκτονας και καλλιτεχνικός διευθυντής της Molteni&C λατρεύει την πόλη του, την Αμβέρσα. "Είναι μία από τις ιστορικά σημαντικότερες και ομορφότερες πόλεις του Βελγίου. Πόλος έλξης για ένα μεγάλο διεθνή πληθυσμό, η Αμβέρσα δε μένει ποτέ στάσιμη και έχει έντονη καλλιτεχνική φλέβα αφού είναι μητέρα πολλών σημαντικών καλλιτεχνών όπως πχ ο Rubens".

"Το σπίτι μου είναι το καταφύγιό μου. Εκεί αποσυνδέομαι από το καθημερινό στρες και τη δουλειά μου, ξαναγεμίζω τις μπαταρίες μου και βρίσκω ξανά την ηρεμία μου παρέα με τα σκυλιά μου, τη Loulou, τον Gaston και τον Pablito.

Εγώ είμαι αυτός που επιλέγει οτιδήποτε υπάρχει μέσα σε αυτό. Έχω διαλέξει για το χώρο μου και κάποια από τα επιπλα που έχω σχεδιάσει για τη Molteni&C. Η ικανοποίηση μου όταν τα τοποθετήσαμε ήταν πολύ μεγάλη γιατί κατάλαβα αμέσως ότι το όραμά μου συνδυάστηκε άψογα με αυτό της εταιρίας.

Λατρεύω τα έργα τέχνης. Στο σπίτι μου έχω πολλά - όλα διαλεγμένα ξεχωριστά από καλλιτέχνες που εκτιμώ πολύ. Το κάθε ένα έχει τη δική του ιστορία μα όλα επικοινωνούν μεταξύ τους."

Credits: Molteni&C / Photo credits: Frederik Vercruysse

.

Vincent Van Duysen, Loulou and Gaston on Elaine ArmchairsElaine Armchair, Lucas SofaElaine armchair, Hugo tableElaine Armchair, Lucas SofaAlbert SofaVincent Van Duysen, Loulou and GastonVincent Van Duysen, Lucas Sofa

SHARE