01 Σεπ. 2022| News

Η ΑΒΑΞ παρουσιάσει αποκλειστικά στην Ελλάδα τις νέες συλλογές του διάσημου ιταλικού οίκου FENDI CASA

Η ΑΒΑΞ παρουσιάσει αποκλειστικά στην Ελλάδα τις νέες συλλογές του διάσημου ιταλικού οίκου FENDI CASA

Η ΑΒΑΞ συνεχίζει την πολύχρονη συνεργασία της με τον ιταλικό mega οίκο μόδας FENDI και παρουσιάζει αυτό το φθινόπωρο τις νέες συλλογές FENDI CASA για το σπίτι.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που αντικατοπτρίζει την εμβληματική γοητεία του διάσημου οίκου, οι νέες συλλογές FENDI CASA εντυπωσιάζουν με το πρωτοποριακό design τους και τον διάχυτο εκλεκτισμό τους.

Η δημιουργική διευθύντρια των νέων συλλογών για το σπίτι είναι η ίδια η Sylivia Venturini Fendi η οποία οραματίστηκε τους ιδανικούς χώρους που θα ζούσαν οι άντρες και οι γυναίκες για τους οποίους προορίζονται οι συλλογές μόδας του οίκου FENDI.

Σε συνεργασία με επιλεγμένους designers όπως οι Piero Lissoni, Atelier Oï, Dimorestudio, Marcel Wanders Studio, Cristina Celestino, Thierry Lemaire, Chiara Andreatti και Toan Nguyen, η Sylvia Venturini Fendi εξερευνά τη διαφορετικότητα στο interior design και επιμελείται συλλογές σπιτιού με στόχο η ιστορία, οι αξίες και οι κώδικες του design του οίκου FENDI να αποτυπώνονται στον σχεδιασμό των επίπλων, φωτιστικών, διακοσμητικών και art de la table των νέων συλλογών FENDI CASA.

Η διάσημη, χειροποίητη τεχνική κατασκευής του οίκου FENDI είναι εμφανής στη σειρά Fun Fendi του Atelier Oï, μια σειρά από εξαιρετικά άνετες πολυθρόνες και καθιστικά με ιδιαίτερο design εμπνευσμένη από την εμβληματική τσάντα Peekaboo, ή στο τραπέζι Arches που διαθέτει ένα εμβληματικό και οπτικά εντυπωσιακό τοξωτό σχήμα από μάρμαρο που θυμίζει το Palazzo della Civiltà Italiana στη Ρώμη. Τα τραπέζια Dedalo του Dimorestudio με βάση από μεταλλικά κουτιά επιδεικνύει επίσης μια τεχνική δεξιοτεχνία, όπως και το τραπέζι Petra του Marcel Wanders studio, του οποίου τα μαρμάρινα πόδια θυμίζουν τα μνημεία της Ρώμης, ή το τραπέζι Kiru της Chiara Andreatti, όπου οι αντιπαραθέσεις λωρίδων μετάλλου και ξύλου απηχούν διακριτικά το διάσημο μοτίβο Pequin.

Το σύγχρονο lifestyle απαιτεί όχι μόνο εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους αλλά και εξωτερικούς χώρους. Η συλλογή Outdoor του οίκου FENDI σχεδιάστηκε από τον Piero Lissoni και χαρακτηρίζεται από καθιστικά με σκελετό από XL ξύλο μπαμπού, μεγάλα και άνετα μαξιλάρια, και αποτελείται επίσης από τραπέζι φαγητού με μαρμάρινη επιφάνεια και καρέκλες.

Η συλλογή Art de la Table είναι μια σημαντική νέα προσθήκη: Μια σειρά από πορσελάνη με μοτίβα εμπνευσμένα από το λογότυπο FENDI O'Lock, τα οποία αποτυπώνονται επίσης σε εκπληκτικά διακοσμητικά σπιτιού, όπως κουτιά και δίσκους σε διάφορα μεγέθη.

Οι νέες συλλογές FENDI CASA, πιστές στις αρχές του οίκου FENDI,  χαρακτηρίζονται από την αυθεντικότητα του design, τη μοναδικότητα του ύφους, τη δημιουργική ελευθερία και την αρτιότητα κατασκευής.

Οι συλλογές FENDI CASA διατίθενται αποκλειστικά στο κατάστημα ΑΒΑΞ, Λ. Κηφισίας 233, Κηφισιά, Τ. 2106236630, info@avaxdeco.gr, www.avaxdeco.gr

T

SHARE