10 Φεβ. 2016| News

Η ανοιξιάτικη bohemian-chic συλλογή του οίκου Baccarat

Η ανοιξιάτικη bohemian-chic συλλογή του οίκου Baccarat

Ο οίκος Baccarat ιδρύθηκε στη Λωρραίνη της Γαλλίας και με το πέρασμα των χρόνων κατάφερε να γίνει σύμβολο της υψηλής τέχνης του κρυστάλλου και κατ’ επέκταση αυτού που οι Γάλλοι ονομάζουν “Art de Vivre”. Το όνομα του είναι συνυφασμένο με πολύτιμα είδη διακόσμησης, ιστορικά ονόματα, μαγικές τοποθεσίες, αξιομνημόνευτες στιγμές διασκέδασης, γεμάτες πολυτέλεια και υψηλή αισθητική.

Πάντα περιμένουμε με προσμονή και ενθουσιασμό να δούμε κάθε νέα του συλλογή, κάθε νέα του έμπνευση μετουσιωμένη σε καλαίσθητα, πολύτιμα σπάνια αντικείμενα, που σίγουρα θα καταφέρουν ακόμη μια φορά να ασκήσουν πάνω μας αυτή τη συγκεκριμένη Baccarat γοητεία και θα θελήσουμε να τα αγγίξουμε και να τα κάνουμε δικά μας. 

Για την φετινή Άνοιξη η έμπνευση ήρθε από τις 4 ηπείρους της γης. Η συλλογή Wedding in Colour είναι πλημμυρισμένη από χρώματα και μας μεταφέρει σε μαγικές τοποθεσίες και σε παραδοσιακούς εορτασμούς ανά τον κόσμο. Βάζα, ποτήρια και άλλα σκεύη υιοθετούν ένα bohemian chic vibe και αποπνέουν την κουλτούρα και το χρώμα γαμήλιων παραδόσεων από κάθε γωνιά της γης! Οι περίτεχνες γραμμές τους και οι οπτικές αντανακλάσεις που δημιουργούν αποπνέουν φως και λάμψη και αφοπλίζουν το μάτι. Τα χρώματα και τα πολύτιμα υλικά κρύβουν μια νότα χλιδής και δόξας. Άλλωστε ο οίκος Baccarat δεν είναι τυχαία συνδεδεμένος με στιγμές εορτασμού.

Διαβάστε επίσης: Baccarat Hotel: Ένα κρυστάλλινο παλάτι στο κέντρο του Μανχάταν!

SHARE