01 Σεπ. 2022| News

Η ΑΒΑΞ παρουσιάσει αποκλειστικά στην Ελλάδα τη νέα συλλογή του διάσημου ιταλικού οίκου FENDI CASA

Η ΑΒΑΞ παρουσιάσει αποκλειστικά στην Ελλάδα τη νέα συλλογή του διάσημου ιταλικού οίκου FENDI CASA

Η εταιρία ΑΒΑΞ παρουσιάζει αυτό το φθινόπωρο τη νέα συλλογή FENDI CASA με την προσωπική επιμέλεια της Sylvia Venturini Fendi.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που αντικατοπτρίζει την εμβληματική γοητεία του οίκου, η νέα συλλογή FENDI CASA εντυπωσιάζει με το πρωτοποριακό design και τον διάχυτο εκλεκτισμό της.

Σε συνεργασία με διάσημους designers όπως οι Piero Lissoni, Atelier Oï, Dimorestudio, Marcel Wanders Studio, Cristina Celestino, Thierry Lemaire, Chiara Andreatti και Toan Nguyen, η Sylvia Venturini Fendi εξερευνά τη διαφορετικότητα στο interior design και δημιουργεί μια συλλογή της οποίας στόχος είναι η ιστορία, οι αξίες και οι κώδικες του design του οίκου FENDI να αποτυπώνονται στον σχεδιασμό των επίπλων, φωτιστικών, διακοσμητικών και art de la table της FENDI CASA.

Οι Atelier Oi σχεδίασαν από τις πιο εμβληματικές δημιουργίες του οίκου. Η σειρά Fun Fendi  εμπνευσμένη από την εμβληματική τσάντα Peekaboo εντυπωσιάζει με τις αναπάντεχες ραφές της ενώ το τραπέζι Arches με την υπέροχη μαρμάρινη βάση και η σειρά Metropolis θυμίζουν το Palazzo della Civiltà Italiana στη Ρώμη. Το μοτίβο Karligraphy σχεδιασμένο από τον Karl Lagerfeld συναντάται πλέον σε χαλιά και μαξιλάρια του οίκου δίνοντας μας ένα λογότυπο σχεδόν ανεπαίσθητο αλλά συνάμα διακριτό για όποιον ξέρει την ιστορία του οίκου, ενώ το τραπέζι Earring της Cristina Celestino, φόρος τιμής στη θηλυκότητα, ξαφνιάζει με το αναπάντεχο σχήμα και την επιλογή υλικών του.

Η νέα συλλογή FENDI CASA περιλαμβάνει επίσης τη σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου, The Sagano collection σχεδιασμένη από τον Piero Lissoni με βασικά υλικά το φυσικό bamboo και το μάρμαρο.

To Art de la Table είναι μια επίσης μία σημαντική προσθήκη αφού πρόκειται για μία ολοκαίνουρια ολοκληρωμένη σειρά για το τραπέζι. Τα πιάτα και τα φλυτζάνια από φίνα πορσελάνη Limoges, «ντύνονται» με το λογότυπο FENDI O'Lock σε μοναδικούς συνδυασμούς.

Τέλος, η ανανεωμένη σειρά από αξεσουάρ για το σπίτι συμπληρώνει αρμονικά το νέο concept του οίκου. Δερμάτινοι δίσκοι και κουτιά σε απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς, εμπνευσμένους από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, μαξιλάρια και ριχτάρια με τα χαρακτηριστικά λογότυπα του οίκου, ακόμη και πολυτελείς κασετίνες με board games έρχονται να απογειώσουν το χώρο.

Η νέα συλλογή FENDI CASA, πιστή στις αρχές του οίκου FENDI, χαρακτηρίζεται από την αυθεντικότητα του design, τη μοναδικότητα του ύφους, τη δημιουργική ελευθερία και την αρτιότητα κατασκευής.

Η συλλογή FENDI CASA διατίθεται αποκλειστικά από την εταιρία ΑΒΑΞ, Λ. Κηφισίας 233, Κηφισιά, Τ. 2106236630, info@avaxdeco.gr, www.avaxdeco.gr

T

SHARE