05 Φεβ. 2019| News

Η ΑΒΑΞ στη HORECA 8 -11 Φεβρουαρίου 2019

Η ΑΒΑΞ στη HORECA 8 -11 Φεβρουαρίου 2019

Η εταιρία Άβαξ συμμετέχει στην έκθεση HORECA (8 - 11 Φεβρουαρίου), μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις για τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των χώρων μαζικής εστίασης. 

Το περίπτερο Άβαξ βρίσκεται στο Hall 3 /Stand Β09, εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Ακολουθώντας τις τάσεις του Interior Design, η Άβαξ παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης και επίπλωσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την κατασκευαστική αρτιότητα. Η γκάμα της Άβαξ περιλαμβάνει διαφορετικά στυλ επίπλων, φωτιστικών, υφασμάτων, αξεσουάρ.  Επιπλέον, το σχεδιαστικό και κατασκευαστικό της τμήμα, μπορεί να προτείνει και να κατασκευάσει εξατομικευμένες sur mesure λύσεις.

Σε συνεργασία με γνωστούς οίκους του εξωτερικού όπως είναι οι ArteriorsBrown Jordan, Christopher Guy, Dedon, Gloster, Molteni&C, Poltrona Frau, Tuuci, η εταιρία έχει τη δυνατότητα να υλοποιεί μεγάλα ή μικρά projects με έμφαση στη λεπτομέρεια και στις ανάγκες του έργου.

Christopher GuyChristopher GuyChristopher GuyChristopher GuyArteriorsArteriorsArteriorsMolteni&CArteriorsArteriorsMolteni&CMolteni&CMolteni&CDedonGlosterDedonDedonDedonDedonGlosterGloster

SHARE