01 Φεβ. 2016| News

Η Άβαξ συμμετέχει στην 5η ημερίδα ΕΣΩ!

Η Άβαξ συμμετέχει στην 5η ημερίδα ΕΣΩ!

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά η ημερίδα ΕΣΩ. Πρόκειται για την πιο αξιόλογη διοργάνωση στην Ελλάδα γύρω από τις τέχνες του σχεδιασμού που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής σκηνής. Η Άβαξ πλαισιώνει φέτος τον θεσμό με τη συμμετοχή και τη χορηγία της σ΄ αυτόν. Κατέχοντας την σημαντικότερη θέση στην Ελλάδα, στον χώρο του επώνυμου επίπλου, αποτελεί το ιδανικό ταίριασμα συνεργασίας με έναν θεσμό όπως το ΕΣΩ.

Μάλιστα στη φετινή διοργάνωση, περισσότερο από ποτέ, φαίνεται καθαρά ότι ο χώρος του σχεδιασμού είναι ενιαίος, με πολλές και δημιουργικές επικαλύψεις και αλληλοτροφοδοτήσεις. Συγκεκριμένα μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών αναδεικνύεται η βαθιά ενότητα ανάμεσα στην αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, την οπτική επικοινωνία και τις αναπαραστατικές τέχνες

Στο ΕΣΩ θα μιλήσουν για τη δουλειά τους: οι Block 722 Architects, ο Διονύσης Σοτοβίκης (Workshop Dionisis Sotovikis), η Μαργαρίτα Βεντουράκη (BETAPLAN), ο Kirios Kriton, ο Στέλιος Κόης (Kois Associated Architects), ο Κοσμάς και ο Φάνης Απατάγγελος (Kommigraphics) και η Κατερίνα Κοτζιά (K&K Architects), ενώ από το εξωτερικό θα μιλήσει ο Κυριάκος Χατζηπαρασκευάς από το γραφείο Heatherwick Architects, o οποίος και θα παρουσιάσει 5 από τα πιο σημαντικά έργα του.

SHARE