01 Νοε. 2015| News

Η Poltrona Frau πετάει… στα σύννεφα!

Η Poltrona Frau πετάει… στα σύννεφα!

Αν νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα από πλευράς πολυτέλειας στις υπερατλαντικές πτήσεις των μεγάλων εταιρειών, κάναμε λάθος. Γιατί σίγουρα δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσαμε να απολαμβάνουμε την πτήση μας καθισμένοι σ΄ ένα δερμάτινο, αναπαυτικό και υπέρκομψο κάθισμα Poltrona Frau

H Alitalia συνεργάστηκε με τον ιταλικό οίκο Poltrona Frau προκειμένου να πετύχει ακόμη μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια στα καθίσματα της Business Class των αεροσκαφών που τελούν υπερατλαντικά ταξίδια και μας δίνει έτσι την ευκαιρία να ζήσουμε την πιο high end εμπειρία ταξιδιού.

Το γνωστό, μαλακό, πολυτελές δέρμα Pele Frau, που κατά καιρούς έχει ντύσει το εσωτερικό πολυτελών σπορ αυτοκινήτων, τώρα ντύνει και τα καθίσματα της Alitalia. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν είναι το μπεζ και το μαύρο: κύρος, class και μία δόση ζεν για ένα ευχάριστο και πολυτελές ταξίδι…

Όσο για το πράσινο-κόκκινο logo της Alitalia, είναι ραμμένο στο μαξιλάρι του καθίσματος δίνοντας μια διακριτική και ζωντανή νότα στη διχρωμία.  

Για όσους εκτιμούν την πολυτέλεια και τα υψηλά στάνταρντ στο living, μάλλον ένα ταξίδι με καθίσματα Poltrona Frau, αποτελεί προορισμό από μόνο του!

 

SHARE