14 Σεπ. 2020| News

Η Poltrona Frau στο υπερπολυτελές Palazzo della Luna, Fisher Island, Μαϊάμι

Η Poltrona Frau στο υπερπολυτελές Palazzo della Luna, Fisher Island, Μαϊάμι

Η Poltrona Frau εισχωρεί στον κόσμο της πολυτελούς εσωτερικής διακόσμησης κατοικιών στην Αμερική, επιπλώνοντας ένα διαμέρισμα 8,7 εκ δολαρίων στο ολοκαίνουργιο πολυτελές κτίριο κατοικιών Palazzο della Luna στο Fisher Island.

Το Palazzo Della Luna είναι ένα από τα ακριβότερα κτίρια κατοικιών χτισμένο σε ένα από τα πιο αποκλειστικά ιδιωτικά νησιά στον κόσμο. Είναι προσβάσιμο με σκάφος και απέχει λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο του Μαϊάμι και το Μαϊάμι Μπιτς.

Με ιδιωτική είσοδο και ανελκυστήρα με άμεση πρόσβαση στο διαμέρισμα, ψηλά ταβάνια, δάπεδα από ανοιχτόχρωμο ξύλο και επίπλωση σε φυσικούς τόνους, το διαμέρισμα αντανακλά το απαράμιλλο στιλ της Poltrona Frau.

Τα έπιπλα περιλαμβάνουν δύο διαφορετικές συνθέσεις του καθιστικού Let it Be, πολυθρόνες Archibald, μπαρ Isidoro, τραπέζι Jane συνοδευόμενες από καρέκλες Diva, πολυέλαιο Soffi, βιβλιοθήκη Lloyd, πολυθρόνες Jay Lounge, Aurora Due, Times. Κρεβάτια Suzie Wong, πάγκοι Brera, Fidelio, Nivola και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, επίπλων και αντικειμένων Poltrona Frau συμπληρώνουν την πολυτελή αυτή κατοικία.

Η διαμέρισμα του 4ου ορόφου προσφέρει μοναδική, πανοραμική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, τη παραλία και το κέντρο του Μαϊάμι.

Τις συλλογές του Ιταλικού οίκου Poltrona Frau θα τις βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

SHARE