16 Φεβ. 2018| News

Ιδιαίτερη παρουσία της Αβαξ στη Έκθεση HORECA 2018

Ιδιαίτερη παρουσία της Αβαξ στη Έκθεση HORECA 2018

Στη Horeca 2018 η εταιρία ΑΒΑΞ παρουσίασε έπιπλα εξωτερικού χώρου των γνωστών εταιριών DEDON, GLOSTER και TUUCI της συλλογής Αβαξ Contract που αφορά design υψηλής αισθητικής και ποιότητας για την επάνδρωση επαγγελματικών χώρων και χώρων εστιάσης.

H DEDON, χάρη στην επαναστατική της ίνα δημιουργεί έπιπλα εξαιρετικής αντοχής σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι συνεργασίες της με σχεδιαστές παγκοσμίου φήμης, όπως είναι οι Sebastian Herkner, Stephen Burks, Barber & Osgerby, Jean Marie Massaud, Philippe Stark κ.α.  εγγυώνται προϊόντα υψηλού design και αισθητικής. 

Η GLOSTER, με παράδοση ετών στα έπιπλα από ξύλο teak, κάνει προτάσεις σε μίνιμαλ γραμμές συνδυάζοντας το ξύλο με στοιχεία αλουμινίου, σχοινί, κεραμικό κ.α.

 

Tέλος, η TUUCI κρατάει τα σκήπτρα στο χώρο της σκίασης υψηλών προδιαγραφών και αποδόσεων, προσφέροντας ομπρέλες με καινοτόμο design και τεχνολογία.

Η Άβαξ διαθέτει ένα πλούσιο portfolio με εταιρίες επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, φωτιστικών, υφασμάτων, χαλιών, διακοσμητικών κ.α.

Το Contract division της βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας συμβουλέψει, ώστε να βρείτε τις λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας χώρο. 

 

SHARE