15 Ιουλ. 2021| News

Let’s go outside

Let’s go outside

Σοφιστικέ και λειτουργικές, οι συλλογές επίπλων εξωτερικού χώρου της ΑΒΑΞ κάνουν τη ζωή μας το καλοκαίρι ακόμη πιο ειδυλλιακή.

Λειτουργικότητα, αισθητική, άνεση και αντοχή αποτελούν τους βασικούς παράγοντες όταν αναζητάμε έπιπλα για τη βεράντα ή τον κήπο, ειδικά τώρα που επανεκτιμήσαμε τη σχέση μας με τη ζωή εκτός σπιτιού.

Οι outdoor συλλογές μας προσφέρουν άπειρες επιλογές. Ανάμεσά τους η καινοτόμος Dedon, που συνεχίζει να εξερευνά νέες τεχνικές και υλικά με τη συλλογή Sealine ή Dala. Επίσης ο οίκος Gloster συνδυάζει  παράδοση και πρωτοπορία δίνοντας έμφαση στο craft style, όπως φαίνεται στα νέα της φωτιστικά.

Αλλά και ο πολυτελής οίκος Fendi Casa ξεχωρίζει με την αναγνωρίσιμη αισθητική για French chic εξωτερικούς χώρους και η καλιφορνέζικη Brown Jordan με το διαχρονικό στυλ.

Πίσω από κάθε συλλογή κρύβεται ένας βραβευμένος σχεδιαστής που χρησιμοποιεί φυσικά υλικά και hi-tech μέσα για να αναβαθμίσει την ποιότητα των επίπλων και να προσαρμόζει το design στις απαιτήσεις το σήμερα.

Καταστήματα ΑΒΑΞ

ELLE DECO, Ιούνιος 2021

SHARE