14 Δεκ. 2015| News

LIGHT my Xmas fire!

LIGHT my Xmas fire!

Ένα πολύ βασικό στοιχείο της διακόσμησης είναι ο φωτισμός. Τα φωτιστικά που επιλέγουμε είναι τα διακοσμητικά στοιχεία που καθορίζουν το ύφος και το στυλ του χώρου μας.

Τα Χριστούγεννα έχουμε έναν λόγο παραπάνω να ασχοληθούμε με τον φωτισμό του σπιτιού μας! Είναι η γιορτή που μαζεύει την οικογένεια και τους φίλους στο σπίτι, είναι η γιορτή που αγαπάει το ζεστό κλίμα, την glamorous ατμόσφαιρα, τη λάμψη σε κάθε της εκδοχή…

Η Άβαξ επιλέγει για εσάς τα φωτιστικά που θα δώσουν στον χώρο σας ένα ιδιαίτερο στυλ τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και όλον τον χρόνο! 

Ο οίκος Baccarat, σύμβολο της υψηλής τέχνης του κρυστάλλου και αυτού που οι Γάλλοι ονομάζουν “Art de Vivre”, είναι συνυφασμένος με τα πολύτιμα είδη διακόσμησης, τις μαγικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, τις αξιομνημόνευτες στιγμές διασκέδασης, γεμάτες πολυτέλεια και υψηλή αισθητική.

Οιπερίτεχνες γραμμές και οι οπτικές αντανακλάσεις που δημιουργούν οι πολυέλαιοι Baccarat αποπνέουν φως και λάμψη και αφοπλίζουν το μάτι.

Τα χρώματα και τα πολύτιμα υλικά κρύβουν μια νότα χλιδής και δόξας… Προτείνουμε για το σαλόνι σας δύο εμβληματικούς πολυελαίους της συλλογής και ένα κομψό φωτιστικό εδάφους. 

Ο Christopher Guy με τη σύγχρονη ματιά και τις καθαρές γραμμές στο design χαρακτηρίζεται από κομψότητα, αρμονία και ένα πολύ ιδιαίτερο σοφιστικέ ύφος.

Το φωτιστικό εδάφους με το λευκό καπέλο και την λεπτή βάση είναι ό,τι χρειάζεστε για να φωτίσετε με τον πιο αριστοκρατικό τρόπο τον χώρο της τραπεζαρίας.

Ο οίκος Fendi Casa, πάντα πληθωρικός και glamorous, εντάσσει την πολυτέλεια στο σύγχρονο living με τον πιο αβίαστο τρόπο. Τόσο οι πολυέλαιοι του, όσο και οι επιτραπέζιες λάμπες του έχουν έντονο χρυσό στοιχείο και ταιριάζουν μοναδικά με το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων.

Είναι η καλύτερη επιλογή για να δώσετε λίγες νότες glamour στο σπίτι σας.

Η απέριττη κομψότητα και η σύγχρονη πολυτέλεια του οίκου Ralph Lauren Home έχει θέση σε κάθε χώρο και σε κάθε περίσταση.

Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με μπλε στοιχεία θα ισορροπήσει τον στολισμένο χώρο σας προσδίδοντας ουδετερότητα και φωτεινότητα. 

SHARE