08 Σεπ. 2021| News

Molteni&C: Η εγκατάσταση Flight D.154.5 εντυπωσιάζει στη φετινή Salone del Moble Milano

Molteni&C: Η εγκατάσταση Flight D.154.5 εντυπωσιάζει στη φετινή Salone del Moble Milano

Καινοτομία, δημιουργικότητα, πολιτιστική ανταλλαγή, ψηφιακές εμπειρίες.

Ο ιταλικός οίκος Molteni&C εντυπωσιάζει στην ειδική εκδήλωση Supersalone του φετινού Salone del Mobile Milano, με την εγκατάσταση ‘Flight D.154.5’.

Η πολυθρόνα Round D.154.5 η οποία σχεδιάστηκε από τον Gio Ponti το 1954 και επανεκδόθηκε από τη Molteni&C, είναι το απόλυτο αστέρι της εγκατάστασης σχεδιασμένης από τον Ron Gilad.

H Round D. 154.5 είναι μια πολυθρόνα με προηγμένο σχεδιασμό για την εποχή που σχεδιάστηκε και χρησιμοποιήθηκε για την επίπλωση των γραφείων της Alitalia στο Μανχάταν το 1958 και το επιβατικό τερματικό της Alitalia στο Μιλάνο το 1960. Είναι μια δημιουργία που μας καλεί να πετάξουμε, να ταξιδέψουμε.

Η εγκατάσταση του Ron Gilad αποτυπώνει το εσωτερικό ενός αεροπλάνου, με κινούμενες εικόνες που αποτυπώνουν τον ουρανό στα παράθυρα. Εκεί που η πραγματικότητα συναντά τη φαντασία, οι πολυθρόνες Round D.154.5, από δέρμα και ύφασμα, είναι διατεταγμένες σε μια σειρά στα παράθυρα έτσι ώστε να φιλοξενήσουν τους επιβάτες στο ταξίδι τους.

Ο οίκος Molteni&C προσκαλεί το  κοινό να φύγει σε ένα ταξίδι, να σκεφτεί, να φανταστεί και να ονειρευτεί. Η εγκατάσταση ‘Flight D.154.5’ προωθεί ένα μήνυμα ελπίδας που μας οδηγεί στην επανασύνδεση και την αλληλεπίδραση για νέες εμπειρίες ξανά όλοι μαζί.

Τα έπιπλα, τις ντουλάπες και κουζίνες του ιταλικού οίκου Molteni&C θα τα βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.

SHARE