23 Μαρ. 2023| News

Molteni&C Κουζίνες: Προηγμένη Λειτουργικότητα και Εκλεπτυσμένη Αισθητική

Molteni&C Κουζίνες: Προηγμένη Λειτουργικότητα και Εκλεπτυσμένη Αισθητική

Οι κουζίνες του διάσημου ιταλικού οίκου Molteni&C συνδυάζουν την προηγμένη λειτουργικότητα με την εκλεπτυσμένη αισθητική και την άψογη ποιότητα κατασκευής.

Διάσημοι σχεδιαστές, όπως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Vincent Van Duysen ή οι Francesco Meda, Dante Bonuccelli και Yabu Pushelberg, έχουν αφήσει το στίγμα τους στα συστήματα κουζίνας που είναι εμπνευσμένα από αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες όπως η κουζίνα Intersection, το θέατρο και τη θεατρική σκηνή όπως η κουζίνα Tivali 2.0 - που αποκαλύπτει το πολύτιμο περιεχόμενο της αφού ανοίξουν δύο μεγάλες πόρτες που χάρη σε εξελιγμένους μηχανισμούς ταιριάζουν ξανά η μια δίπλα στην άλλη - και την μηχανική, όπως το Sistema XY, μεταξύ άλλων.

Molteni Sistema XY

Τα αρθρωτά στοιχεία του κάθε μοντέλου κουζίνας Molteni&C αλληλοσυμπληρώνονται ανάλογα με τον χώρο για την καλύτερη δυνατή λειτουργική χρήση τους. Μια πιο κοντινή ματιά θα αποκαλύψει την ομορφιά της λεπτομέρειας στη κατασκευή, την αρμονία μεταξύ κάθετων και οριζόντιων στοιχείων, τον συνδυασμό και την ομορφιά των φυσικών υλικών.

Τα υλικά κατασκευής επιλέγονται προσεκτικά με προτίμηση στις φυσικές πέτρες και τα μέταλλα μεγάλης διάρκειας γιατί για τον οίκο Molteni&C η βιωσιμότητα συμβαδίζει με την πολυτέλεια και το design. Οι κουζίνες του οίκου περιέχουν μόλις 0,15% πλαστικό και τα ξύλα επιλέγονται από δάση με πιστοποίηση FSC για τον χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο τους.  

Τις κουζίνες του ιταλικού οίκου Molteni&C θα τις βρείτε στο flagship showroom στο Χαλάνδρι, Λ.Κηφισίας 248, Τ. 2106720170 και στο κατάστημα ΑΒΑΞ στη Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 233, Τ. 2106236630.

Molteni Sistema XYMolteni Tivali 2.0 Yabu PushelbergMolteni Tivali 2.0 Yabu PushelbergMolteni IntersectionMolteni IntersectionMolteni IntersectionMolteni IntersectionMolteni IntersectionMolteni Tivali 2.0 Dante BonuccelliMolteni Tivali 2.0 Dante BonuccelliMolteni Tivali 2.0 Dante BonuccelliMolteni Tivali 2.0 Dante BonuccelliMolteni Tivali 2.0 Dante BonuccelliMolteni Tivali 2.0 Dante BonuccelliMolteni Tivali 2.0 Yabu PushelbergMolteni Tivali 2.0 Yabu PushelbergMolteni Tivali 2.0 Yabu PushelbergMolteni Tivali 2.0 Yabu Pushelberg

SHARE