14 Σεπ. 2022| News

MOLTENI&C Tivali 2.0: Design κουζίνα για μικρούς χώρους

MOLTENI&C Tivali 2.0: Design κουζίνα για μικρούς χώρους

Η διαβίωση σε μικρότερους χώρους δεν χρειάζεται να υστερεί σε τίποτα όσο αναφορά τον εξοπλισμό, τις ανέσεις και το design, όπως ακριβώς σε μεγαλύτερους χώρους. 

Και, παρόλο που ο περιορισμένος χώρος διαβίωσης μπορεί να είναι μια πρόκληση για την παροχή όλων των ανέσεων χωρίς συμβιβασμούς, οι μικροσκοπικές, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με εξαιρετικό design και χρήση τεχνολογίας αιχμής εμφανίζονται πιο λειτουργικές και ελκυστικές από ποτέ.

TIVALÌ 2.0, design Yabu Pushelberg, Molteni&C

Η κουζίνα Tivalì αποκαλύπτει το πολύτιμο περιεχόμενο της αφού ανοίξουν δύο μεγάλες πόρτες που χάρη σε εξελιγμένους μηχανισμούς ταιριάζουν ξανά η μια δίπλα στην άλλη.

Στην αμφιθεατρική εκδοχή της Tivali ο τοξωτός πάγκος εργασίας από μάρμαρο ή πέτρα δημιουργεί μια ασυνήθιστη αίσθηση χώρου. Κάτω από τον πάγκο εργασίας, ντουλάπια με πόρτες και χερούλια, βαθιάς τοποθέτησης μπορούν να φιλοξενήσουν ένα μικρό ψυγείο και πλυντήριο πιάτων ή μπορούν απλώς να παρέχουν χώρο αποθήκευσης. Ο φωτισμός είναι απόλυτα λειτουργικός χάρη σε ένα σύστημα LED που είναι τοποθετημένο στα ράφια. Διαθέσιμη σε τρία ύψη και δύο πλάτη, η κουζίνα Tivalì επιτρέπει άπειρες εσωτερικές διαμορφώσεις.

Οι κουζίνες του διάσημου ιταλικού οίκου Molteni&C διατίθενται στο ομωνύμο κατάστημα ΑΒΑΞ στο Χαλάνδρι, Λ.Κηφισίας 248, Τ. 2106720170 και στο κατάστημα ΑΒΑΞ στη Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 233, Τ. 2106236630.

SHARE