13 Αυγ. 2015| News

Ναυτικό στυλ και πολυτέλεια από την Fendi Casa για τον Ναυτικό Όμιλο του Μονακό…

Ναυτικό στυλ και πολυτέλεια από την Fendi Casa για τον Ναυτικό Όμιλο του Μονακό…

Ο Fendi Casa, ένας οίκος που βασίζει την αισθητική του στην κομψότητα, την παράδοση και την καινοτομία, ανέλαβε την διακόσμηση του Ναυτικού Ομίλου του Μονακό που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Για το εγχείρημα συνεργάστηκε με τον Jacques Grange, έναν από τους πιο ταλαντούχους Γάλλους interior designers.

Το στοίχημα για τον οίκο ήταν να καταφέρει να συνδυάσει τα αισθητικά standards και τις αξίες της Βασιλικής οικογένειας του Μονακό με μια μοντέρνα ματιά. Και μάλλον τα κατάφερε…

Τα έπιπλα που χρησιμοποιήθηκαν είναι σε παστέλ αποχρώσεις και γήινους τόνους, όπως αυτή της άμμου και του ιβουάρ. Τα υλικά που επικρατεί είναι το ξύλο και το δέρμα, τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους στους οποίους δόθηκε τεράστια βαρύτητα. Ο κλασικισμός αποκτά μια μοντέρνα διάσταση στο προσωπικό γραφείο του Πρίγκιπα του Μονακό. Στον συγκεκριμένο χώρο ο Jacques Grange έδωσε μεγάλη σημασία στις αναλογίες των όγκων, στην ισορροπία των χρωμάτων, στην αρμονία των υφών… Το αποτέλεσμα πράγματι αντανακλά κομψότητα, ζωντάνια και θαλπωρή. Στο κέντρο του δωματίου δεσπόζει το εμβληματικό τραπέζι Margutta του οίκου Fendi με το γραφικό στο καπάκι που απεικονίζει το χαρακτηριστικό λογότυπο του οίκου.

SHARE