27 Ιαν. 2016| News

Ο οίκος Poltrona Frau παρουσίασε στη διεθνή έκθεση Imm Cologne έπιπλα μοναδικού design

Ο οίκος Poltrona Frau παρουσίασε στη διεθνή έκθεση Imm Cologne έπιπλα μοναδικού design

Η διεθνής, ετήσια έκθεση Imm Cologne φιλοξένησε, μέσα σε άλλα, τις ιδιαίτερες προτάσεις επίπλου με την υπογραφή Poltrona Frau. Ο ιταλικός οίκος αυτή τη φορά παρουσίασε ξεχωριστές εκδοχές ορισμένων αγαπημένων επίπλων. Ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τις παρακάτω:

Η νέα πολυθρόνας Aida, που έχει σχεδιάσει ο Roberto Lazzeroni, διαθέτει εξωτερική ταπετσαρία από δέρμα στο χρώμα της άμμου. Διατίθεται σε μια σταθερή εκδοχή καθώς και με περιστροφή 360 μοιρών που αυτόματα επανέρχεται στην αρχική της θέση.

Το σκαμπό Montera διαθέτει στενόμακρη βάση, ενώ το ύψος προσαρμόζεται εκεί που θέλουμε. Μοιάζει η ιδανική επιλογή για μια stylish και minimal κουζίνα.

Είδαμε επίσης το εμβληματικό coffe table Bob, σχεδιασμένο από τον Jean-Marie Massaud, με το καπάκι από μάρμαρο ή από ξύλο καρυδιάς.

Ένα νέο σπάνιο και μοναδικό δέρμα, το Pelle Frau Safari, αποτελεί τη νέα ταπετσαρία για τον καναπέ Massimosistema. Το συγκεκριμένο δέρμα, με ορατές τις ίνες του, είναι συμπαγές και ταυτόχρονα απίστευτα ελαφρύ στην υφή και στην όψη. 

 

SHARE